ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ, ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΗ

ΑΘΗΝΑ 7-5-2013.

Σάπισε η πολιτεία μας πέρα έως πέρα. Δεν υπάρχουν οράματα, αξίες και ιδανικά ελληνικά που να μην έχουν πληγεί. Η Πίστη, η Σημαία, η Κοινωνική Αλληλεγγύη, η Φυλετική Συνείδηση των Ελλήνων όμως είναι η ψυχή μας. Και η ψυχή τού Έλληνα είναι αιώνια και αθάνατη.

Μούχλιασε λοιπόν το κράτος των γραικύλων πολιτικάντηδων. Δεν στέκει πουθενά. Τρίζει συθέμελα και το μόνο που πρέπει να κάνουμε είναι να τού δώσουμε μια γερή κλωτσιά να πέσει. Κι ύστερα να γυρίσουμε προς το μέρος του και ως καλοί Έλληνες και Χριστιανοί Ορθόδοξοι να θάψουμε το κουφάρι του. Έπειτα να σηκώσουμε τα πεσμένα λάβαρα και τις αξίες μας όρθιες και να πραγματώσουμε την αναγέννηση τής πατρίδος πιο καθαρής και πιο μεγάλης βαδίζοντας με Εθνικιστική Ηγεσία.

Στη Γη των Ηρώων θέση έχουν μονάχα εκείνοι οι Έλληνες σαν τον Εθνομάρτυρα εύζωνα τής Φυλής μας Κωνσταντίνο Κουκίδη που έπεσε από τον ιερό βράχο τής Ακροπόλεως για να μην παραδώσει την Ιερή Σημαία μας στον κατοχικό γερμανικό στρατό. Θέση στην Μεγάλη Πατρίδα μας Ελλάδα έχει ο έτερος μεγάλος Εθνομάρτυρας και Διανοητής τού Ελληνισμού Περικλής Γιαννόπουλος που μας έδειξε τον δρόμο τού ξίφους, του καθαρού ελληνικού βηματισμού και τής σαρωτικής επαναστάσεως προκειμένου να μην αφήσουμε τον έμπορο των εθνών να μας αιχμαλωτίσει.

Δεν τον ακούσαμε τον Τρανό Έλληνα. Φέραμε στην μάντρα των προβάτων κυβερνήτη τον λύκο. Πετάξαμε χάμω την ελληνικότητά μας, φραγκέψαμε και τώρα κινδυνεύουμε να ξανατουρκέψουμε. Αφήσαμε χάμω το σπαθί και απαλείψαμε το Αίμα με το μελάνι και τα σάλια. Γίναμε γκρινιάρηδες πλην υπάκουοι υπήκοοι ενός μικρού και έντιμου μορφώματος που ούτε Ελλάδα είναι ούτε έντιμη. Αλλά την Πατρίδα και την Πίστη μας όμως δεν τα βάλαμε στο ανταλλακτήριο. Τα κρατάμε και έτσι έχουμε ελπίδες.

Ωραία λοιπόν, όμως με τις ελπίδες δεν υψώνεται η ψυχή, δεν αντρειώνεται το κορμί και δεν σώζεται η Πατρίς. Θέλουμε επανάσταση το λοιπόν κι όχι κάλπες. Θέλουμε μηχανισμό που να βρίσκεται σε χέρια ελληνικά κι όχι γραφειοκράτες που κάνουν τους νόμους πατσαβούρες και κοιτούν το λαό μας σαν ένα κομμάτι παλιόχαρτο που το δίδουν στην αυλή τού νεοταξικού κτήνους. Και οπωσδήποτε θέλουμε έναν στρατό αποφασισμένων και βαθιά συνειδητοποιημένων Ελλήνων που θα ανακαινίσουν τον ίδιο τον εαυτό τους ώστε να κάμουν την πατρίδα κτήμα τους.

Γνωρίζουμε πολύ καλά εκείνους που διαστρέφουν γνώμες και βουλές. Γι’ αυτό και δεν λυπόμαστε καθόλου για την οδό των μεγάλων βασάνων που διανύουμε. Άλλωστε σ’ αυτήν την οδό βάλαμε κι εμείς το χεράκι μας για να περάσει από πάνω μας είτε με την οκνηρία είτε με τον εφησυχασμό στο κάτι που θα έφερνε τη «σωτηρία». Για να φέρει τελικά το θανατικό και το δάκρυ. Αυτό το δάκρυ τώρα το κάνουμε δύναμη ανάκαμψης.

Να αλώσουμε λοιπόν το κράτος. Ναι, να το αλώσουμε, αλλά δίχως να αλωθούμε ούτε μια στιγμή από τις δομές του. Να το πάρουμε και τις δομές του να τις σβήσουμε από το χάρτη. Ο λαός μας βλέπει τις αλήθειες και αντιδρά μέσα από τους επικοινωνιακούς διαύλους και τις καταγραφές τού Συστήματος.

Ωστόσο ο παραλογισμός συνεχίζεται. Από την μια κόβονται οι αποδοχές και συνεχίζονται οι κουβέντες με τους τοκογλύφους και τους τουρκομογγόλους. Και από την άλλη οι λαθροεισβολείς βιάζουν ελληνόπουλα και χτυπούνε αστυνομικούς, οι δε Τούρκοι μας λένε πως τα νησιά τού Αιγαίου τα έχουμε καταλάβει δίχως δίκαιο και συνθήκες. Οι δε μαρξιστές δεν αναγνωρίζουν την ύπαρξη συνόρων. Σαν τους σοσιαλφιλελεύθερους που τα κατήργησαν με τα μνημόνια. Και κάποιοι θέλουν Εθνικισμό και Ορθοδοξία χώρια.

Επανάσταση λοιπόν πολυεπίπεδη για μια φορά ακόμη. Επανάσταση πνευματική, επανάσταση κοινωνική, επανάσταση εθνική. Επανάσταση ελληνική που δεν θα μπορεί να τη ρίξει ποτέ κανείς έως την συντέλεια των αιώνων και θα κατακτήσει τα αληθινά όρια τής Φυλής, νοητά και εδαφικά.

Να πετάξουμε στο καλάθι των αχρήστων κάθε κακοδοξία παρασιτική και παραμορφωτική. Τον διεθνισμό, τον καπιταλιστικό κοσμοπολιτισμό, τις ψεύτικες ιδέες των δειλών και των πλαδαρών που οδηγούνται από την εκπόρνευση σώματος και ψυχής.

Να επαναφέρουμε το Ηρωικό Ιδεώδες, τον ευρηματικό νου μας ως μηχανισμό προπαρασκευής Πολιτισμού και Ισχυρής Πατρίδος, το σώμα ως κάστρο της Φυλής και πιστό στρατιώτη στην αποστολή τού Έθνους. Και η αποστολή τού έθνους είναι να σκορπίσει φως λυτρώσεως εκεί που σήμερα βασιλεύει το σκοτάδι τής παράνοιας και τής αλαζονείας.

Να κινήσουμε από Κράτος Λαϊκό και Εθνικιστικό, ατόφιο Ελληνικό και να φέρουμε στη ζωή τού ελληνισμού μας ως συντρόφους αχώριστους την κοινωνική αλληλεγγύη και την εθνική σκέψη. Να φέρουμε τα ελληνικά γράμματα και τα προγονικά νάματα στα σχολεία, στην κοινωνία, στην δίκαιη και κατακτητική φύση τού Ελληνισμού μας. Ορθοδοξία, Πνεύμα και Ατσάλι θα τα συγχρονίσουμε φτιάχνοντας ΤΩΡΑ μια Πολιτεία Φυλετική και Επαναστατική που θα δρα ως ένα Σώμα για την Μεγάλη, Έντιμη και Κραταιά Ελλάδα.

Παίρνουμε την κοινωνία στα χέρια μας. Τιμωρούμε τους ανθέλληνες και κλείνουμε τις πληγές των αδερφών μας. Παίρνουμε πίσω πάσα σκλαβωμένη γη ελληνική. Με τους Έλληνες για την Ελλάδα της καρδιάς μας.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
   


  

Δεν υπάρχουν σχόλια: