ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


Η ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΟΔΟΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ

ΑΘΗΝΑ 6-5-2013.

Η σύγχρονη δημοκρατία «μας» όπως δείχνουν οι πολιτικές συνθήκες για την πατρίδα και το λαό μας δεν είναι και τόσο δημοκρατία. Η λεηλασία τής γης μας και η επιχείρηση τρομοκρατήσεως μα και διαιρέσεως τού ελληνικού λαού για την αποδοχή τετελεσμένων και την αποτροπή τής ανόδου τού εθνικιστικού κινήματος συνιστούν το ιδανικό περιβάλλον για την επικράτηση των δυνάμεων τής παγκοσμιοποίησης.

Ποιο είδε ποτέ ελεύθερο τάχα κράτος να επικαλείται την λαϊκή έκφραση κάθε φορά που στήνονται οι κάλπες και να επιδεικνύει την υποτιθέμενη λαϊκή εξουσία και κυριαρχία με την εμφάνιση ενός υψηλά υποδεικνυόμενου ψηφοδελτίου έναντι τού πολλαπλά εξαπατηθέντος λαού!  

Έχουμε λοιπόν τα τελευταία χρόνια ένα πολίτευμα που αποτελεί το πολιτικό πλαίσιο τού καθεστώτος εκείνου που διέλυσε την εθνική παραγωγή και επιχειρηματικότητα, παρέδωσε την Κύπρο και τις γκρίζες ζώνες στην Τουρκία και εν τέλει την ίδια την πολιτική διοίκηση στα λυκόρνεα των μνημονίων. Είναι οι διεφθαρμένοι και αγρίως πλουτίσαντες στις πλάτες τού ελληνικού λαού, οι διασαλεύσαντες την τάξη σε πίστη και οικογένεια, οι λαθρεπιβάτες που φέρανε ως λαθροεισβολείς και λαθροθήρες τους νεοοθωμανούς και τους Φράγκους.

Έχω πει πολλές φορές και σε όλους τους τόνους πως δεν είμαι δημοκράτης και ακόμη πως δεν θα ήμουν δημοκράτης ακόμη κι αν ζούσα στην Αρχαία και Ένδοξη Ελλάδα. Οι λόγοι είναι πολλοί. Αλήθεια πότε προοδεύσαμε και μεγαλώσαμε επί δημοκρατικού πολιτεύματος; Ποτέ! Ακόμη κι αν κάποιος επικαλεστεί τον χρυσό αιώνα τού Περικλέους, θα πρέπει να ομολογήσει πως από τους σημερινούς τυράννους οι μισοί θα ευρίσκοντο στην εξορία και οι άλλοι μισοί θα είχαν εκτελεστεί ως ανήθικοι και προδότες.

Δεν είναι δυνατόν ωστόσο να κάμουν κουμάντο στα πολιτικά μας πράματα οι αχαμνοί σε ήθος και αξία, οι γεμάτοι ελαττώματα και ιδιαιτερότητες, οι εθνικά ανέστιοι, οι πωλητές γης αντί χρημάτων, οι κοινωνικά ανάλγητοι, οι ανεπάγγελτοι, οι κλέφτες, οι ψεύτες και κάποιοι ψευτοέλληνες. Είναι απολύτως ανεπίτρεπτο και επικίνδυνο να παραδίδονται δικαιώματα εκλέγειν και εκλέγεσθαι στους πάντες και τα πάντα γιατί λένε οι υπερδημοκράτες πως αυτό επιτάσσει η πολυφωνία, η κοινωνική συνοχή, η πλέρια τάχα λαϊκή έκφραση. Αυτό το «στους πάντες και τα πάντα» στην πραγματικότητα είναι η εξίσωση τού θύτη με το θύμα του.

Η κατάχρηση τού δικαιώματος τής ελευθερίας είναι υπεύθυνη για την συρρίκνωση τού ειδικού βάρους τής πατρίδος μας και την εκ νέου παράδοση αυτής στους παραδοσιακούς εχθρούς της διά ειρηνικών μέσων τούτη τη φορά. Η δε ψευδαίσθηση τής λαϊκής βουλήσεως σκοπίμως παραχωρείται ίσαμε τώρα από τους πολιτικούς εκφραστές τής παγκοσμιοποίησης, σοσιαλφιλελεύθερους και μαρξιστές, ώστε να εξασφαλίσουν την συνευθύνη των Ελλήνων στην κατρακύλα τού Έθνους μας. Μας ανεχθήκατε μας λένε δηλαδή και τώρα θα πληρώσετε το μάρμαρο που σας φέραμε στο κεφάλι.

Όμως τώρα που η παγκόσμια εξουσιαστική συμμορία αποφάσισε να εισπράξει τα λάφυρα μιας μεταλλαγμένης Ελλάδος από τα χέρια τού «δημοκρατικού» ψευτορωμέϊκου, το πέπλο πέφτει και η ασχήμια με την ψευτιά αποκαλύπτονται. Πείτε μας άραγε κύριοι τού Συστήματος, είναι δημοκρατική ενέργεια, λαϊκά αποδεκτή τέλος πάντων ενέργεια, η αρπαγή τού σπιτιού και το κλείσιμο τής δουλειάς τού Έλληνα για τα χρέη που εσείς με τα αφεντικά σας στήσατε; Είναι λαϊκά αποδεκτή ενέργεια το κόψιμο τού ρεύματος στα σπίτια Ελλήνων που εσείς κάματε φτωχούς; Ή μήπως είναι η ανάρτηση τουρκικής σημαίας στον Φλοίσβο από τον Τούρκο ιδιοκτήτη που φοβάται μονάχα τη Χρυσή Αυγή κι όχι φυσικά εσάς τους προσκυνημένους;

Κι όμως, οι φερώνυμοι «λαϊκοί προστάτες» ξορκίζουν τους Έλληνες Εθνικιστές διότι χαλάνε την ησυχία τής δημοκρατίας και τής ξένης παρουσίας. Χαλάνε την νεκρική σιγή κάτω από την οποία οι δωσίλογοι παραδίδουν την Ελλάδα στους εισβολείς των τόκων, τής λαθρομετανάστευσης, τής παραχωρήσεως εδαφών και δικαιωμάτων στους βαρβάρους που μας ζώνουν και τής ηδονής των ναρκωμένων και ναρκισσευόμενων ελληνόφωνων συνειδήσεων. Χαλάει ο εθνικισμός μας την ησυχία όσων καπηλεύονται Πίστη και Πατρίδα με τους οικουμενισμούς, τους πολυπολιτισμούς και την παγκοσμιοποίηση τής οποίας οδός είναι η σύγχρονη δημοκρατία.
                                                                                   
Για το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα δικαίωμα λόγου, παρουσίας, πολιτικής εξουσίας και κρίσεως προσώπων και πραγμάτων έχουν οι Έλληνες στο Αίμα, στην Ψυχή, στο Πνεύμα, στο Ήθος, στην Εργατικότητα, στην Αξιοσύνη, στην Κοινωνική και Φυλετική Αλληλεγγύη. Είναι οι Έλληνες που είναι εμποτισμένοι βαθιά έως το υποσυνείδητο και την καρδιά τους με την Πίστη στο Θεό, τις Αξίες τής Φυλής, την Ελληνική Οικογένεια, την προσήλωση στην Αποστολή τής Μεγάλης Ελλάδος μας.

Η δική μας Λαϊκή και Εθνικιστική Ελλάδα είναι η Πατρίδα των Αρίστων Ελλήνων που μάχονται για να επιβάλλουν Κοινωνική Δικαιοσύνη και Εθνική Ισχύ. Είναι οι Έλληνες που μάχονται για την Ελλάδα τής καθαρότητας και της ποιότητας ενάντια στην βρωμιά και τους αριθμούς τής νεοταξικής κακότητας και τής πολιτικής λαθροθηρίας.

Εμείς οι Έλληνες Εθνικιστές είμαστε τα παιδιά εκείνων των Ελλήνων που δώσανε Εργατικό Δίκαιο στο λαό. Είμαστε τα παιδιά ενός λαού που έδωσε το αίμα του για την λευτεριά. Είμαστε εκείνοι που θα πραγματώσουμε την εθνική ολοκλήρωση τής Πατρίδος μας με το Εθνικιστικό Καθεστώς των Αρίστων Ελλήνων.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ



Δεν υπάρχουν σχόλια: