ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΘΕΙΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΟΛΙΚΟΣ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ



ΑΘΗΝΑ 28-5-2013.

Η Ορθοδοξία και ο Ελληνισμός συνδέονται με τον ακατάλυτο δεσμό ζωής που συνέχει το ένα και αδιαίρετο Σώμα τής Φυλής μας. Ο Ορθός Λόγος και ο Έλλην Πολιτισμός αποτελούν έργο Θείο και Αποστολικό που μας έχει δοθεί από την Βασιλεία τού Θεού. Είμαστε πλασμένοι ως λαός να διδάσκουμε και να προμαχούμε με σκήπτρα ασφαλούς πλοηγήσεως στην κορυφή των εθνών κι όχι ως αλαζονικός νεοταξικός εσμός και ψευτοπλανηταρχισμός. 

Ο ίδιος ο Χριστός μας όταν έσπευσαν να τον επισκεφθούν Έλληνες προσκυνητές είπε τούτα τα άφθαστης Τιμής λόγια: «ελήλυθεν η ώρα ίνα δοξασθή ο Υιός τού Ανθρώπου. Μόνη γαρ η Ελλάς αψευδώς ανθρωπογονεί, φυτόν ουράνιον και βλάστημα θείον ηκριβωμένον, λογισμόν αποτίκτουσα οικειούμενον επιστήμη. Αμήν αμήν λέγω υμίν, εάν μη ο κόκκος τού σίτου πεσών εις την γη αποθανή, αυτός μόνος μένει. Εάν δε αποθανή, πολύ καρπόν φέρει»!

Τα λόγια τού Θεανθρώπου αποτελούν την παροχή τού Αγίου Χρίσματος προς το Ελληνικό Έθνος για την διάδοση τής Θείας Αληθείας με Πνεύμα Δικαίου μέσα από την ανύψωση κι όχι την κατάλυση τού Έθνους μας. Μέσα από έργα ελληνικά που προάγουν ανθρωπισμό και ουράνιο λογισμό μετουσιώνοντας την επιστήμη στην οδό τής προόδου τής κοινωνίας μαζί με τον σεβασμό στο Δημιουργό τού κόσμου και το ανώτερο αυτού κτίσμα, τον Άνθρωπο.

Ο Χριστός μας είπε ακόμη πως κι αν ακόμη λείψει ποτέ και ο έσχατος κόκκος ανθρώπινης παρουσίας και κυρίως αν απομακρυνθούν οι λαοί από την Θεϊκή Αγκάλη, ο ένας και μόνος κόκκος που θα αντισταθεί και θα μείνει όρθιος θα είναι ο Ελληνισμός. Αλλά κι αν ακόμη πληγιάσουμε, και αν ακόμη αυτοί που προσποιούνται τους τρανούς μας σε Πολιτεία και Εκκλησία χάσουν ψυχή και προορισμό, η Ελληνική Φυλή θα ανθίσει πάλι και θα φέρει νέους και γνήσιους καρπούς.

Τα λόγια τού Κυρίου και Θεού μας δεν έχουν τύχει ευρείας γνωστοποιήσεως και δεν έχουν γίνει πόλος θρησκευτικής και εθνικής γνώσης για τα ελληνόπουλα. Για την ακρίβεια έχουν κλειδωθεί στο σκότος τής καταχνιάς και της λήθης που μας έχουν επιβάλλει δωσίλογοι και επίορκοι ψευτοταγοί. Έχει μάλιστα γίνει αυτό το ανοσιούργημα με τις εντολές των σιωνιστών μισητών Θεού και Ελλάδος διότι αν γινόταν διαφορετικά δεν θα μπορούσε να στηριχθεί το παραμύθι περί «περιούσιων» και δεν θα μπορούσε να μείνει ο ελληνικός λαός στο περιθώριο διαιρεμένος και αλυσοδεμένος.

Το θρησκευτικό ζήτημα έχει χρησιμοποιηθεί πολλές φορές για να προσδώσει διαστάσεις αντιθέτων πολυμορφιών ανάμεσα στους Έλληνες σε ενίσχυση τού πολυκομματικού σε βάρος μας παιχνιδιού. Από την μια πλευρά δηλαδή έχουμε τις προσποιητές έριδες των πολιτικών μερίδων που ερίζουν για την δήθεν υπεράσπιση και για την αποβολή τής Ορθοδοξίας, με τους καπιταλιστές και τους μαρξιστές να θέλουν την Εκκλησία σε πάσα περίπτωση άφωνη. Και από την άλλη πλευρά να συντηρείται ένα νοσηρό κλίμα κατηγορίας από κάποιους πως η Ορθοδοξία ευθύνεται τάχα για την καταστροφή τού ελληνικού πολιτισμού. Ψεύδος που καταρρίπτει ο ίδιος ο Χριστός μας.

Αν θέλουν να βρουν κάποιοι τους καταστροφείς τού πολιτισμού μας, θα τους βρούμε όλοι μαζί με αγάπη άμετρη και ασίγαστη στο Γένος μας στις τάξεις των μισητών Θεού και Ελλάδος. Θα βρούμε τους καταστροφείς ανάμεσα στους πολέμιους τού Έθνους μας που δημιούργησαν σκλαβωμένες πατρίδες, που δημιούργησαν οικονομική κρίση, που έφεραν ανθρωπιστική κρίση, που θέλουν την εξάλειψη τού Έθνους και τής Ορθοδοξίας μας. Αυτούς λοιπόν τους ολετήρες θα τους βρούμε στους παγκοσμιοποιητές σταυρωτές και στους Ιούδες που θρέφαμε στον κόρφο μας για να αποστατήσουν.

Αν νομίζουν ορισμένοι πως ο Λαϊκός Εθνικισμός και ο Ελληνισμός θα παράσχουν συγχωροχάρτια ή θα δώσουν προσκυνοχάρτια με πιέσεις και απειλές, κάμουν μέγα σφάλμα. Διότι αν από τα αρχαία κιόλας χρόνια γυρόφερναν το Έθνος οι Γεφυραίοι, στα ιερά χώματα Ηρώων και Αγίων είχαν ασελγήσει και τα ανθρωπάρια τύπου Εφιάλτη. Όπου Χριστός και Ιούδας, όπου Λεωνίδας και Εφιάλτης. Όπου ευωδίαζαν τον τόπο τα άνθη, εκεί έπνιγαν τον αγρό τα αγκάθια. Αυτή είναι η αλήθεια.

Δεν θέλουν λοιπόν να μάθουμε την αλήθεια οι εντός και εκτός των συνόρων νεοταξίτες. Θα χάσουν σ’ αυτήν την περίπτωση τα σκήπτρα τής ανομίας από την ανάσταση τού Θείου Ελληνικού Έθνους. Θα συντριφτεί η εκκολαπτόμενη πανθρησκεία που προωθούν μέσα από τις αναταράξεις και τα ανακατώματα λαών και θρησκειών. Θα σταματήσει η εκμετάλλευση τού ανθρώπου και η κατάρρευση τής Ελλάδος.

Καταρρίπτονται λοιπόν πολλά παραμύθια. Καταρρίπτεται η δήθεν αγαστή σχέση ελληνισμού και σιωνισμού που στην πραγματικότητα είναι η αιώνια διαπάλη ανάμεσα στο καλό και το κακό, ανάμεσα στον ελληνικό πολιτισμό και τον σιωνιστικό σκοταδισμό. Καταρρίπτεται επίσης το παραμύθι τής μη υπάρξεως ελληνικού στοιχείου στην Παλαιστίνη που αντιθέτως ήταν ισχυρό και ακμαίο, όπως οι Φιλισταίοι κι όχι μόνον, ακόμη και στους μαθητές τού Χριστού. 

Μέλημά μας είναι η ανασύνταξη δυνάμεων με γνώμονα την Πίστη και τον Πατριωτισμό για την ανακατάληψη των εστιών και των προσκυνημάτων τής Αγίας και Μεγάλης Ελλάδος. Η θωράκιση τής θεοσεβούς ελληνικότητάς μας και η ισχυρή παρουσία τού Έθνους μας όπου χτυπάει καρδιά ελληνική.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ







  




1 σχόλιο:

Μαχητής Θεσσαλονίκης είπε...

παραθέτω ένα σχόλιο:

"Κατά την άποψή μας, η αρχαία Ελληνική φιλοσοφία, η τέχνη, η αληθινή ανθρώπινη αναζήτηση του Θείου και του ωραίου, που είχε φτάσει σε πολύ υψηλό βαθμό από τους προγόνους μας, ολοκληρώθηκε και μπολιάστηκε από την τελειότητα της Χριστιανικής διδασκαλίας της Αγάπης και από το Αναστάσιμο μήνυμα του Λυτρωτή.

Έκτοτε συμβαδίζουν σε μια άριστη πορεία Ελληνισμός και Χριστιανισμός, πλημμυρίζοντας το Αγιολόγιο της Εκκλησίας με Έλληνες: Αγίους, οσίους, μάρτυρες και πιστούς. Η αρχαία Ελληνική τέχνη και η αναζήτηση του ωραίου έδωσε νέες προοπτικές, λατρεύοντας τον αληθινό Θεό, με όμορφες ναοδομίες, με παρεκκλήσια, με ψαλμωδίες, με αγιογραφίες και η λατρευτική πορεία και το εορτολόγιο της εκκλησίας ενώθηκε τόσο όμορφα με την ζωή των Ελλήνων. Το Πάσχα θα είναι πάντα η υπενθύμιση του μαρτυρίου και της Αναστάσιμης ελπίδας τόσο του έθνους μας όσο και της πορείας της ζωής μας.

Τα αρχαία Ελληνικά χειρόγραφα διασώθηκαν σε μεγάλο βαθμό, για πολλούς αιώνες, χάρη στα Ορθόδοξα μοναστήρια (δες εδώ). Η Ορθόδοξη εκκλησία, ενωμένη με τον πιστό λαό, στάθηκε πάντα δίπλα του, μοναδική συμπαραστάτης στις κακουχίες και στις διώξεις του, διατήρησε την Ελληνική ταυτότητα και αποτέλεσε τη δύναμη της εξέγερσης ενάντια στον βάρβαρο κατακτητή.

Κι όμως, πάντα θα υπάρχουν αυτοί που είτε εσκεμμένα ή μη, είτε λόγω παρόρμησης είτε με δόλο(;) θα εκτοξεύουν δηλητήριο. Δυστυχώς πάντα θα υπάρχουν "χριστιανοί" που θα έχουν την συμπεριφορά του μεγάλου αδερφού στην παραβολή του ασώτου, που αντί για διάκριση και αγάπη αναζητούν εχθρούς και ρίχνουν μόνον αναθέματα. Που αντί για το "Ὅστις θέλει ὀπίσω μου ἐλθεῖν" του Κυρίου μας, προτιμούν φανατισμένο όχλο που θα αποδίδει το Παπικό αλάθητο σε κάθε τους ρήση. Όπως, πάντα θα υπάρχουν και κάποιοι, που θα καταλήγουν στην εύκολη λύση του Δωδεκαθεϊσμού για να ησυχάσουν την συνείδησή τους από τις αμαρτίες τους."

από
http://antiparakmi.blogspot.com/2013/04/7000.html