ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


Η ΦΥΛΕΤΙΚΗ ΨΥΧΗ ΠΝΟΗ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ



ΑΘΗΝΑ 27-5-2013.

Θέλουν οι τρισάθλιοι τού κατοχικού καθεστώτος και οι νεοταξικοί εντολείς τους να μας τα πάρουν όλα. Να αποστερηθούμε πάσα ελπίδα. Να εκπνεύσει η Φυλή μας. Να σβήσει η Πατρίδα μας.

Τώρα όμως παγκοσμιοποίηση και προτεκτοράτο, διεθνείς τρομοκράτες και ψευτορωμέϊκο, μπορείτε να μας φοβάστε πιο πολύ από ποτέ. Διότι έχουμε πάρει οριστική απόφαση να δώσουμε τον υπέρ πάντων αγώνα μέχρι τελικής πτώσεως.

Η φυλετική ψυχή τού Έλληνα, ω ανόητα τέκνα τού σκότους, είναι αθάνατη και αιώνια. Είναι άσβεστος φάρος ασφαλούς πλοήγησης και πυρσός καθοδηγήσεως στο Πεδίο τής Τιμής. Η φυλετική μας ψυχή είναι η πνοή τού Έθνους που έχει δώσει πολιτισμό και γλώσσα ακόμη και σε κείνους τους ποταπούς που το απειλούν και στους ριψάσπιδες που το έχουν βάλει στη ζυγαριά τού εφήμερου κέρδους.

Ένας ολάκερος λαός λοιπόν βοά και λέγει πως δεν περιμένω «βοήθειες», δεν έχω έλεος για τον εχθρό μου. Ακούω μονάχα το Θεό μου. Κοιτώ στα μάτια την οικογένειά μου. Φτιάχνω Πολεμίστρια Ελλάδα. Τώρα ανθέλληνες δεν μπορείτε να με προβλέψετε. Δεν μπορείτε να καταλάβετε το τέλος σας. Αυτός ακριβώς είναι ο Έλληνας Εθνικιστής. Δεν παίρνει καμία άδεια. Κατακτά τη ζωή του αποβάλλοντας τους ολιγόπιστους και σκορπώντας τούς ενάντιους.

Ο Έλληνας δεν αδιαφορεί για τα αδέρφια του και δεν εντάσσεται σε πολυεθνικά και πολυθρησκευτικά μορφώματα. Για εκείνους που αφαιρούν ζωή ελληνική είτε ως λαθροκατσαπλιάδες είτε ως τοκογλύφοι φοροεισπράκτορες τού ίδιου πάντα απεχθούς νεοταξισμού, στήνει το χορό τής φωτιάς και εφαρμόζει με τρόπο αμείλικτο την Νέμεση. Και όταν παραβιάζουν το άβατο τής Φυλής μας τα φαντάσματα των περασμένων κατοχών για να σμίξουν με τα τωρινά είτε ως επενδυτές είτε ως προσκυνητές τού τουρκοσιωνιστή Κεμάλ ή άλλως πως, αυτό σημαίνει πως το κράτος των δωσίλογων υπέγραψε την ληξιαρχική πράξη τού χαμού του.

Κάνουν έξαφνα όλοι τής γης οι αναλυτάδες πως αντιλήφθηκαν ότι το ΔΝΤ καταστρέφει σκόπιμα την Ελλάδα για να ξεπουληθούν τα κοιτάσματά της! Μόνο που το σχέδιο το εξύφαναν αυτοί οι ίδιοι οι περισπούδαστοι μαζί με την κομπλεξική παγκόσμια εξουσιαστική συμμορία.

Όμως οι γραικύλοι πολιτικάντηδες βλέπουν παντού αναπτυξιακή προοπτική. Βλέπουν με περίσσεια ευαρέσκεια την επανεμφάνιση τού φαινομένου τής ελληνικής μετανάστευσης που εξελίσσεται ως νέος ξεριζωμός από τα πατρογονικά χώματα. Αδιαφορούν για τον λαό που πεθαίνει γιατί δεν έχει χρήματα να πάρει το φάρμακο και για εκείνους που τρώγουν από τα σκουπίδια.

Θέλουν να οδηγήσουν την Φυλή μας στον σκουπιδοφάγο τής ιστορίας. Μας στέλνουν οι «γείτονες» και οι «σύμμαχοι» συνεχόμενες καραβιές επιδοτούμενων λαθροεισβολέων για να εποικίσουν την Πατρίδα μας όταν ο γηγενής πληθυσμός πένεται και συρρικνώνεται. Σκοτώνουν τα αδέλφια μας με το παραμικρό δήθεν για να προβούν σε μια απλή κλοπή ενώ στην πραγματικότητα κάνουν επιθέσεις μίσους για τον ελληνισμό μας.

Έλληνες που πάνε για το μεροκάματο, όταν αυτό υπάρχει, δεν γυρνούν στα σπίτια τους. Όμως την εσωτερική γενοκτονία και τον πόλεμο πόλεων οι βρώμικοι ψευτοταγοί τον ονομάζουν ρατσιστικό μίσος τάχα των Ελλήνων Εθνικιστών και αντιστρέφουν στα ΜΜΕ την αλήθεια.

Μας φέρνουν νέα μέτρα γιατί μας λένε πως πρέπει να τηρήσουμε τις υποσχέσεις «μας» προς τους τυράννους τού ελληνισμού μας. Φτιάχνουν νόμους για να μπορούν λένε οι φοροεισπράκτορες να μπαίνουν στο σπίτι μας και να καταγράφουν την περιουσία μας.

Η παλιά εισβολή των όπλων γίνεται τώρα δια των φόρων και τα δάνεια τα κατοχικά πηγαίνουν για μια φορά ακόμη στα χρηματοκιβώτια τού σιωνιστικού νεοταξισμού. Οι κοινοβουλευτικοί διαχειριστές τής αστικής δημοκρατίας κάνουν αυτά που κάνανε οι πολιτικοί τους πρόγονοι και για τα οποία κατηγορούν το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα. Θέλουν να σκοτώσουν την Ελλάδα!

Κανείς δεν θα μας διώξει από την Πατρίδα μας. Κι εμείς δεν θα διώξουμε τους διώκτες μας. Θα τους δικάσουμε και θα τους στείλουμε στο σκοτάδι που τόσο λατρεύουν! Εκείνοι που ζητούν να εκπνεύσουμε θα δουν να εκπνέει ο χρόνος τους. Να μην τους κρατήσουμε με το ζόρι! Και όσοι θεώρησαν πως μπορούν να προσποιηθούν τους Έλληνες ή να κλέψουν δικαιώματα που δεν τους ανήκουν, ας ετοιμάσουν τις βαλίτσες τους για άλλες παραλίες.

Γουδί στους σάρακες, απέλαση στις ξένες «βοήθειες». Και για τους «γειτονικούς επισκέπτες» το δρομολόγιο είναι γραμμένο να συμβεί στο Πεδίο τής Τιμής με το ελληνικό ξίφος και την επιστροφή τής Ελλάδος στις εστίες της.

Η Ελλάς δεν απομακρύνει τα παιδιά της στα πέρατα τής οικουμένης. Η Ελλάς συγκεντρώνει γύρω της όλα τα παιδιά της. Ανοίγει το σπιτικό της για να τα θρέψει, τους μαθαίνει την αληθινή ιστορία τής Φυλής μας, τα αποχαιρετά στοργικά όταν πάνε να εργαστούν. Στολίζει το οικόπεδο τού Έθνους που το λένε Πατρίδα και το φτιάχνει από την αρχή με χαρά και πάθος ακόμη μεγαλύτερο όταν τα ελληνόπουλα λευτερώνουν με τα όπλα τούς αλύτρωτους τόπους.

Η Ελλάς τού Λαϊκού Εθνικισμού μας μιλάει ελληνικά, φλέγεται από ελληνικό αίμα, σκέφτεται και μάχεται υπέρ Πίστεως και Πατρίδος. Η Φυλή μας είναι η Τιμή μας και αποστολή μας είναι το τράνεμα τού Έθνους από καθάριους λεβέντες Έλληνες.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ




Δεν υπάρχουν σχόλια: