ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΚΡΑΤΟΣ ΕΘΝΙΚΟ ΚΑΙ ΦΥΛΕΤΙΚΟ



ΑΘΗΝΑ 20-5-2013.

Οι υποτακτικοί τού νεοταξισμού και τής παγκοσμιοποίησης, καπιταλιστές και μαρξιστές, αξιοποιούν πάσα ευκαιρία για να επιδείξουν το μισελληνισμό που θρέφουν στις παγερές καρδιές τους. Στενοχωριούνται τάχα για τα δεινά που οι ίδιοι επισώρευσαν στον ελληνικό λαό  και τις ψυχές που χάνονται αλλά αλαλιάζουν όταν ακούνε τους Εθνικιστές να μιλούν για μια Ελλάδα που θα ανήκει μονάχα στους Έλληνες.

Οι ντόπιοι εγκάθετοι τής παγκοσμιοποίησης θέλουν την πλήρη μετατροπή τής πατρίδος μας σε απορριμματοδοχείο τής οικουμένης και δεσμωτήριο των Ελλήνων γεμάτο εξαρτήσεις. Μια ανισόρροπη πολυφυλετική Βαβέλ και ένα προτεκτοράτο δίχως εθνική ταυτότητα, σκοπό και προορισμό πλην τής επιβολής τού νέου τύπου πολίτη, ενός κουρασμένου προσώπου με τάσεις ιδανικού αυτόχειρα.

Οι εχθροί τού Ελληνισμού και τού Εθνικισμού μας κάνουν τα πάντα ώστε να εξαλείψουν τον πατριωτισμό και την κοινωνική αλληλεγγύη ανάμεσα στο λαό προκειμένου να σβήσουν την έννοια και την παρουσία τής Φυλής μας. Φτιάχνουν «αντιρατσιστικούς» νόμους, δηλαδή αντιεθνικιστικούς ρατσιστικούς νόμους σε βάρος των Ελλήνων για να καταπολεμήσουν τις υποτιθέμενες βιαιότητες ενάντια σε αλλόφυλους και αλλόθρησκους, όταν η μόνη βία που υπάρχει είναι αυτή των λαθρομεταναστών και τού καθεστώτος ενάντια σε ελληνικό λαό και Εθνικιστές. Τους ενοχλούν ο Μεταξάς, τα συσσίτια, ο ελληνικός χαιρετισμός με το δεξί χέρι, η ελληνική ανάσα.

Οι Αριστεροί συνέταιροι τού κατοχικού καθεστώτος και εναλλακτικοί συνεργάτες τού διεθνούς σιωνισμού ενοχλούνται στο άκουσμα τού εθνικού ύμνου από τους μέλλοντες αξιωματικούς των Ενόπλων Δυνάμεων και θυμούνται ξάφνου το θρησκευτικό τους συναίσθημα. Βγάζουν καντήλες γιατί αντιλαμβάνονται ότι η ανάσταση τού Γένους έρχεται από λεβέντικα ελληνικά και μόνο χέρια. Και τα κοινά αφεντικά των κομμάτων τής υποταγής ζητάνε τον εξοβελισμό των Εθνικιστών και την συνέχιση τής αλώσεως τού εθνοφυλετικού και κοινωνικού μας ιστού για να ανοίξουν το πουγκί. 

Το ψευτορωμέϊκο φτιάχνει καθημερινά με έξωθεν εντολές ένα απέραντο νεκροταφείο στην θέση τής άλλοτε κραταιάς Ελλάδος εθνικά περήφανων και ανεξάρτητων Ελλήνων. Οι πόλεις μας έχουν γεμίσει με άστεγους και λιμοκτονούντες Έλληνες που ήταν κάποτε, πριν λίγο καιρό, νοικοκυραίοι που είχαν δουλειά και σπίτι και τώρα έχοντας χάσει τα πάντα προσφεύγουν σ’ αυτά που οι μισητές των Ελλήνων ονομάζουν συσσίτια «μίσους» για να ζήσουν τα παιδιά τους και οι ίδιοι. Οι δολοφονικές επιθέσεις, οι βιασμοί και το εμπόριο τού θανάτου από λαθρομετανάστες σε βάρος Ελλήνων βρίσκονται στην καθημερινότητα αυξητικά. Οι αυτοκτονίες Ελλήνων το ίδιο.

Οι Έλληνες όμως έχουν όνειρα και σκοπούς ζωής. Διαθέτουν ταυτότητα, προσανατολισμό και φωνή. Θέλουν να ζήσουν ως ελεύθεροι, ανεξάρτητοι, αξιοπρεπείς και φυσικά Έλληνες. Δεν θέλουν δεκανίκια, δυνάστες και ψευτοπροστάτες υπηρέτες τής ξενοκρατίας. Θέλουν να διαφυλάξουν την Πίστη στο Θεό έχοντας απόλυτη εμπιστοσύνη στους Φρουρούς των Ενόπλων Δυνάμεων κι όχι να αλλαξοπιστήσουν και να αφεθούν σε κείνους που τους ζητούν να πετάξουν την ελληνικότητά τους στα σκουπίδια. Ξέρουν πως προέρχονται από Μεγάλη Γενιά που ζητάει νέο τράνεμα κι όχι από εσμό αχαμνών ρέμπελων.

Το Κράτος τού Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος που έρχεται είναι η μετουσίωση τού λαϊκού πόθου και η στερεή βάση για την υλοποίηση τής εθνικής μας αποστολής. Είναι Κράτος Εθνικό και Φυλετικό με γνώμονα το Αίμα και την Φυλετική Συνείδηση παράλληλα με την πίστη στις κοινές παραδόσεις και την κοινωνική αλληλεγγύη. Μια καθάρια Ελληνική Πολιτεία που δομείται από τα πρώτα κιόλας βήματα τής κοινωνικής ένταξης, από τα πρώτα κύτταρα τής οικογένειας και τού σχολείου. Βίωμα καθημερινό και γνώση βαθιά τής Ελληνικής Φυλής για την προσφορά τού Έλληνα στην πατρίδα, το λαό, τα αγαπημένα του πρόσωπα, την ίδια του την ψυχή.

Ο Ελληνισμός είναι ταυτόχρονα κοινότητα και συντροφικότητα. Είναι το όμαιμο, το ομόφυλο, το ομόγλωσσο και το ομόθρησκο παράλληλα με τη συλλογικότητα και την κοινή αντιμετώπιση των προκλήσεων για την προαγωγή των λαϊκών πόθων που ταυτίζονται με τα εθνικά συμφέροντα. Η προάσπιση τής μοναδικότητας τού Έλληνα Ανθρώπου μαζί με την υπέρβαση τού ατομικού εγώ από το εθνοφυλετικό εμείς. Η ενσάρκωση των πόθων περασμένων γενεών και η δικαίωση των θυσιών τους μέσα από τα φρέσκα έργα και τη ζωντάνια των συγκαιρινών Ελλήνων να μεγαλώσουν και να ομορφύνουν την ελληνική κοινωνία.

Για εμάς τους Έλληνες Εθνικιστές το μόνο ασφαλές καταφύγιο από τις κακοτοπιές και το σπουδαιότερο εργαστήρι δημιουργίας και πολιτισμού είναι η Πατρίδα και η Φυλή μας. Τα ωραιότερα έργα τού Έθνους μας είναι αυτά που φτιάχνονται από χέρια ελληνικά με πρώτα από όλα τούτα τα ίδια τα παιδιά μας. Ο δικός μας εθνικισμός και φυλετισμός είναι το μοναδικό ταίριασμα τού πατριωτισμού και του ανθρωπισμού. Ξεκινά από το ελληνικό αίμα που τρέχει στις φλέβες μας, απλώνεται στην ευγένεια τής ψυχής, προχωρά στην καλλιέργεια τού νου, θωρακίζει την κοινωνία, κατακτά νέους ελληνικούς δρόμους.

Στο δικό μας Εθνικό και Φυλετικό Κράτος δεν υπάρχουν κοινωνικές τάξεις αλλά Έλληνες με διαφορετικά χαρίσματα που συγκροτούν συμπαγή ελληνική κοινωνία. Εργάτες, πολεμιστές και φιλόσοφοι που εργάζονται, μάχονται, δίνονται ολοκληρωτικά έως αυτοθυσίας σε Πατρίδα και Λαό, Έθνος και Φυλή. Στηρίζουμε με πάθος την καθάρια ελληνική οικογένεια, δημιουργούμε μια ισχυρή Ελλάδα μονάχα για Έλληνες.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ



   

Δεν υπάρχουν σχόλια: