ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΝΤΑΣ ΣΤΟΝ ΜΑΡΤΥΡΙΚΟ ΠΟΝΤΟ



ΑΘΗΝΑ 19-5-2013.

Η Ρωμανία κι αν επέρασεν, ανθεί και φέρει κι άλλο! Δεν ξεχνούμε τον Μαρτυρικό Τραντέλληνα Πόντο μας. Όσο κι αν το επιδιώκουν γραικύλοι πολιτικάντηδες και ψευτοσύμμαχοι, από τής λησμονιάς την πηγή νερό δεν πρόκειται να πιούμε. Έναν λόγο έχουμε στα αδέλφια μας να πούμε. Κι αυτός είναι πως θα ξαναγυρίσουμε στα πατρογονικά τα χώματα. Θα αναστήσουμε την Αγία Ελληνική Αυτοκρατορία και θα ξεπληρώσουμε τους φονιάδες για το άδικο αίμα που έχυσαν.

Όσο κι αν μας χτυπούνε αλύπητα με οικονομικά όπλα και εκβιασμούς για πάρσιμο νέας γης ελληνικής, δεν πρόκειται να παραδοθούμε μήτε να αδιαφορήσουμε για την Εθνική Δικαιοσύνη. Τώρα πια ξέρουμε πολύ καλά πως οι απαιτήσεις των μισελλήνων τού σιωνιστικού νεοταξισμού, τής Εσπερίας, τής ψευτοευρώπης και της Τουρκίας, ένας άθλιος συφερτός όλοι τούτοι, δεν πρόκειται να τελειώσουν παρά μονάχα σε μια και μόνη περίπτωση. Αν βγούμε μπροστά ενωμένοι και απαιτήσουμε την επιστροφή των αδερφών μας στο γενέθλιο τόπο τους και την επιστροφή Ιωνίας και Πόντου στην Μητέρα Ελλάδα.

Δεν είναι δύσκολο μήτε ουτοπία. Είναι απλώς πράξη εθνικής συνείδησης που θέλει μονάχα ψυχή και καρδιά λιονταριού που διαθέτουν μονάχα αποφασισμένοι και Γενναίοι Έλληνες. Το ξέρουν οι δειλοί και ριψάσπιδες πολιτικάντηδες, το ξέρουν και τα αφεντικά τους. Και έτσι πήρανε απόφαση να φτιάξουνε τον αντιρατσιστικό εναντίον Ελλήνων «νόμο» τους ώστε αφενός μεν να βάλουνε στο χέρι ιδεολογικά μονάχα το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα και αφετέρου, ω της μεγίστης ψευτοδημοκρατικής αθλιότητας, να εξαιρέσουν από τις ποινικές διώξεις τού «νόμου» το κακούργημα τής Ποντιακής Γενοκτονίας!!!

Πόσες κατάρες πρέπει να πέσουν επάνω στα κεφάλια σας ελληνόφωνοι κακούργοι. Σοσιαλφιλελεύθεροι και Μαρξιστές. Να χτίζετε και να συντηρείτε Τζαμιά. Να λέτε πως δεν υπάρχουν εθνικά αλλά ταξικά σύνορα. Να ξέρετε ότι σχεδιαζόταν η δολοφονία τού Οικουμενικού Πατριάρχη ανήμερα 29 τού Μάη που τιμούμε την Άλωση τής Πόλης. Να γκρεμίζουν τα εκκλησάκια μας οι τουρκομογγόλοι στα θρακικά χώματα που έφθασαν κυνηγημένοι οι Πόντιοι Αδερφοί μας μεταξύ άλλων τόπων. Να σχεδιάζουν ξένες διοικήσεις οι αμερικανογερμανοί και να ετοιμάζουν καταλήψεις εδαφών με μολυσμένες γραικυλοτουρκικές συγκυριαρχίες. Και το ψευτορωμέϊκο να δολοφονεί για πολλοστή φορά τον Ποντιακό Ελληνισμό.

Όμως ο θρήνος θα τελειώσει. Πρέπει να τελειώσει αν δεν θέλουμε να τελειώσει ολάκερος ο Ελληνισμός. Το ζητούν 353000 ψυχές. Το απαιτεί το διεθνές δίκαιο και οι μαρτυρίες για τα βδελυρά τουρκικά εγκλήματα που κατέγραψαν ακόμη και οι πρόξενοι των τότε και σήμερα μεγάλων για την ώρα δυνάμεων. Το καλεί το χρέος μας στα ελληνόπουλα που κάμανε στρατόπεδα και καταφυγή τις αετοράχες τής Θρυλικής Ελληνίδας Γης. Η Αυτοκρατορία τής Τραπεζούντας που όρθωσε έως της πτώσεως το ανάστημά της με αξιοσύνη ανάλογη τού Μαρμαρωμένου Βασιλιά.

Απαιτούν την απόλυτη δικαίωση οι ποταμοί δακρύων και αιμάτων που σμίξανε στην οδύνη τής μικρασιατικής καταστροφής ένεκα ολιγωρίας και προδοσίας. Τότε που «συνωστίζονταν» για κάποιους οι Έλληνες στην προκυμαία τής Σμύρνης. Οι σεπτοί Πόντιοι Εθνομάρτυρες δεν πέσανε για καμία «ευρωπαϊκή» Τουρκία και για καμία ελληνοτουρκική «φιλία» σαν αυτή που εγκαινίασαν Βενιζέλος και Κεμάλ για να την συνεχίσουν οι κατοπινοί «περιούσιοι» επίγονοι αυτών.

Πέρα και επάνω από τις συνθήκες τής συναλλαγής είναι ο Θείος Κανόνας των Δικαίων και ο Νόμος τής Φυλής που θα επικρατήσουν ώστε να ησυχάσουν οι ψυχές και να σκορπιστεί το σκοτάδι από την δύναμη τού Ελληνικού Φωτός. Τώρα το πουλί που θα σχίσει τους αιθέρες δεν θα πιάσει λυπητερό τραγούδι αλλά σάλπισμα εγερτήριο που θα φέρει ψαλμό λυτρωτικό. Θα τινάξει τα ματωμένα του φτερά και το χαρτί που θα έχει ως άγγελμα στα νύχια του θα μιλάει για το φτερούγισμα το πλέριο τού αυτοκρατορικού δικέφαλου αετού επάνω από τα άγια χώματα. 

Ο Ελληνικός Στρατός και ο Λαϊκός Εθνικισμός μας, τα χέρια και η φωνή των Ελλήνων, ο ελληνικός λαός που είναι τραυματισμένος μα ψυχωμένος, ξεσχίζουν τις συμφωνίες τής ντροπής. Στο ικρίωμα όσοι πατούν επάνω σε μνήμες και μνημεία ελληνικά. Στην φωτιά οι νεομπραίμηδες και οι νεοοθωμανοί.

Τα ματωμένα ράσα που μείνανε μέχρις εσχάτων δίπλα στο ποίμνιό τους, οι γέροντες που διάλεξαν να πεθάνουν στα μέρη που γεννήθηκαν, τα γυναικόπαιδα που μακελεύτηκαν, οι ναοί και τα σπίτια που κάηκαν, οι αγχόνες στους λαιμούς των Ποντίων Αδερφών μας θα γίνουν φωτιά και σχοινί που θα εξαλείψει κουφάρια και ονόματα των μισελλήνων.

Πάρθεν η Ρωμανία αλλά είναι εκεί και αγροικά. Παραμένει σιωπηλή και καρτεράει τα ελληνικά λάβαρα που θα σχίσουν τον αγέρα τής λευτεριάς. Το Μέγα Μοναστήρι τής Παναγιάς Μας στην Τραπεζούντα και όλες οι βυζαντινές εκκλησίες μας ξέρουν το άγγελμα τού Ζώντος Θεού και έχουν ετοιμάσει τα καλά τους.

Η αλαζονεία έχει θολώσει τον νου των άνομων εντός και εκτός συνόρων. Οι μέσα από τα τείχη θα πάρουν τον ανεπίστρεπτο δρόμο των προδοτών. Και οι εκτός των τειχών εταίροι που μας στέλνουν πάλι τον τουρκικό λύκο θα φαγωθούν αναμεταξύ τους. Οι δε γείτονες θα σκορπίσουν από μαχαίρι δίκαιο δια παντός. Ο Εθνικός Στρατός τής Λαϊκής Εθνικιστικής Ελλάδος θα λυτρώσει τον Πόντο Μας.

ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ










Δεν υπάρχουν σχόλια: