ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ – ΘΑΝΑΤΟΣ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΜΠΟΡΙΟ

ΑΘΗΝΑ 14-5-2013.

Ο εχθρός που βάλει την πατρίδα μας και οι συνεργάτες του δεν είναι μήτε πολυπληθής μήτε αόρατος μήτε θαρραλέος. Είναι απολύτως συγκεκριμένος, ορατός και δειλός βάζοντας έτερα πιόνια του για να εξοντώσει τον Ελληνισμό. Είναι η παγκόσμια νεοταξική συμμορία που έχει τοποθετήσει στα διάφορα ελεύθερα έθνη πολιτικούς της εκφραστές και έχει ευνοήσει με τις διάφορες κρίσεις τις βίαιες μετακινήσεις πληθυσμών για να αδυνατίσει στην περίπτωσή μας την κοινωνική συνοχή και τις αντιστάσεις μας.

Το φαινόμενο τής λαθρομετανάστευσης συμπορεύεται μαζί με εκείνα τής φτιαχτής οικονομικής κρίσης και τής εξάρσεως τής επιθετικότητας των βαρβάρων που μας ζητούν εθνική γη. Στην πραγματικότητα μιλάμε για ένα ντόμινο εξελίξεων που στοχεύουν στην έσχατη άλωση και το βιολογικό θάνατο έθνους και λαού ελληνικού. Όμως ο Έλληνας είναι η προσωποποίηση τής φιλοπατρίας και τής ζωντάνιας. Και έτσι επιστρατεύεται από τον εμποράκο των εθνών η λαθρομετανάστευση ώστε να φτιάξει αυτός στηριγμένος στο ψευτορωμέϊκο μια Ελλάδα δίχως Έλληνες.

Η ζημία που προκαλεί η λαθρομετανάστευση είναι πολυδιάστατη και οι συνέπειες που θα επιφέρει αν δεν ανασχεθεί θα είναι ολέθριες και αγιάτρευτες. Είναι η αλλοίωση των ηθών και της εθνοφυλετικής πληθυσμιακής μας σύνθεσης. Η είσοδος του βαρβαρικού τρόπου ζωής, ισλαμικού κυρίως περιεχομένου, που στερείται του στοιχειώδους σεβασμού προς την ανθρώπινη ζωή όπως προκύπτει από την τεράστια άνοδο του εγκλήματος.

Ωστόσο η στοχευμένη κατεύθυνση τής εγκληματικότητας με την αφαίρεση τής ζωής Ελλήνων μέσα από άγριες επιθέσεις μίσους καταδεικνύει την δραστηριοποίηση των λαθρομεταναστών ως ομάδα πεμπτοφαλαγγιτών και χωροφυλάκων τού σιωνιστικού νεοταξισμού. Η εγκατάσταση ομίλου τού Σόρος στην πατρίδα μας με σκοπό την στήριξη των λαθροεισβολέων και την ενίσχυση για την ενταύθα παραμονή τους όταν οι Έλληνες λιμοκτονούν και η Ελλάς ξεπουλιέται από γραικύλους πολιτικάντηδες αποδεικνύει τον σκόπιμο στρατωνισμό στα διαβόητα «κέντρα φιλοξενίας».

Το περιστατικό με τη Μανωλάδα και την επίθεση βαστάζων τού καθεστώτος σοσιαλιστικής υφής σε λαθροσιτιζόμενους μόνο τυχαίο δεν μπορεί να χαρακτηριστεί. Ειδικότερα σε μια περίοδο που οι ψευτοσύμμαχοι και δυνάστες – δανειστές μιλούνε μέσα από τα προπαγανδιστικά τους μέσα για τον κίνδυνο κοινωνικών αναταραχών και την συμμετοχή των περιφερόμενων φτηνών εργατικών χεριών, κάποιοι φαίνεται πως φτιάχνουν το κλίμα για να φέρουν μια ακόμη «ισλαμική άνοιξη», τούτη τη φορά στη Γη τού Φωτός και τού Ορθού Λόγου.

Οι στημένες διαμαρτυρίες που ενορχηστρώνουν και στις οποίες συμμετέχουν οι Αριστεροί «αντιμνημονιακοί» αποδεικνύουν την ύπαρξη σχεδίου συντονισμού τής ανθελληνικής δράσης. Όμως την ώρα που το κακό κλιμακώνεται, η μνημονιακή συγκυβέρνηση των σοσιαλφιλελεύθερων επικυρώνει το πολυνομοσχέδιο των μισθολογικών μειώσεων και τού επερχόμενου νέου μνημονίου, οι «αντιμνημονιακοί» καταγγέλλουν με κούφια λόγια και μηδέν δράση. Η πτώση των μισθών είναι σίγουρο πως θα πλήξει τους Έλληνες οδηγώντας περισσότερους στην ανεργία ενώ οι ευνοημένοι είναι σαφώς οι λαθρομετανάστες που με την προσφορά τής εργασίας τους έχουν ήδη πλήξει τα μεροκάματα.

Η κοινωνική αναταραχή λοιπόν έρχεται και οι πληρεξούσιοι πολιτικάντηδες τού ντόπιου νεοταξισμού έχουν λάβει σαφή εντολή να προλάβουν την εθνική επανάσταση τού λαού μας με την πρόκληση μιας αλλοδαπής ψευτοεπανάστασης. Μ’ αυτόν τον τρόπο θα επιχειρήσουν μέσα από το χάος να μας υποχρεώσουν να αποδεχτούμε με το μαχαίρι στο λαιμό τον ακρωτηριασμό δικαιωμάτων και γης. Κάπως έτσι βλέπουμε τον υπουργό προστασίας τού πολίτη κι όχι τού ελληνικού λαού να δηλώνει στα αφεντικά του πως η πατρίδα μας είναι η πλέον ασφαλής πατρίδα του κόσμου. Κι όταν αυτό φανεί πως αλλάζει, θα έρθουν οι υπερδημοκράτες τής παγκοσμιοποίησης να μας «συνετίσουν».

Θέλουν οι μισέλληνες να φύγουμε από το ίδιο μας το σπίτι, από τα πατρογονικά μας, από την Ελλάδα μας. Θέλουν να γίνουμε μετανάστες εμείς οι Έλληνες όταν μπορούμε να αναπτυχθούμε και να κυριαρχήσουμε. Να κάνουμε αυτό που απέτρεψε ο Μιλτιάδης στους μηδικούς πολέμους όταν είπε στους συντρόφους του πως αν οι Πέρσες φύγουν έχουν πατρίδα να πάνε. Αν όμως εμείς ηττηθούμε, δεν θα έχουμε γη να σταθούμε και πατρίδα να μείνουμε.

Είναι σαφές λοιπόν πως οι σκοτεινές δυνάμεις τής Παγκοσμιοποίησης, ο συντονιστής των λαθραίων και των γειτονικών εχθρών μας, θέλουν να μας κάνουν λαό παθητικό κι όχι ενεργητικό. Μας θέλουν πλαδαρούς κι όχι εργατικούς. Να δεχτούμε το άνοιγμα των θυρών του Έθνους μας σε μια παγκόσμια κοινότητα δίχως εθνική και θρησκευτική συνείδηση, δίχως εθνικά σύνορα και ιδιοπροσωπία. Αυτοί που μας μιλούν για αντιρατσισμούς και διαφορετικότητα και ανοχή μέσα από σεμινάρια και επιθέσεις μίσους θέλουν να πάψουμε να είμαστε Έλληνες και Ορθόδοξοι. Θέλουμε να παραδεχτούμε την δήθεν κατωτερότητά μας και την άνευ όρων παράδοση που προσφέρει η πτώση των αξιών μας.

Η λαθρομετανάστευση κουβαλάει πρόσθετη φτώχια, όπλα, ναρκωτικά, παρεμπόριο, πορνεία, εσωτερική γενοκτονία. Είναι ο θάνατος των εθνών και το σύγχρονο δουλεμπόριο. Το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα απορρίπτει κι αυτήν την εξωτερική μορφή παρέμβασης σε βάρος τής Φυλής και τού Λαού μας. Η Ελλάς ανήκει μονάχα στους Έλληνες. Η γη μας είναι εθνική περιουσία και η εργασία δικαίωμα τού λαού μας αποκλειστικό. Η Ελλάς είναι Αίμα, Γη και Τιμή. Αναπτύσσεται αυτοφυώς και δεν χαρίζεται σε κανένα.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ





Δεν υπάρχουν σχόλια: