ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΑΙΜΑ ΚΑΙ ΓΗ – ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Η ΤΙΜΗ



ΑΘΗΝΑ 26-1-2013.

Η μαριονέτα της νέας τάξης πραγμάτων, το αποκαλούμενο και «ελληνικό» πολιτικό σύστημα, εκτελεί το σχέδιο της εξοντώσεως της πατρίδος μας με συνέπεια σε όλα τα επίπεδα. Έχουν πιάσει όλες τις άκρες της ελληνικής κοινωνίας σε εξουσία και παραεξουσία παίρνοντας τα εύσημα του διεθνή αφεντικού τους. Η παγκόσμια εξουσιαστική συμμορία ήθελε από την αρχή και πέτυχε να πάρει τον έλεγχο τόσο στην κυβερνητική μερίδα όσο και στην ψευτοαντιπολίτευση και το σκοτεινό παρακράτος ομοίως.

Όμως υπάρχει πλέον αναπτυγμένο ένα ξεχωριστό και μοναδικό κίνημα, αυθεντικά εθνικό και λαϊκό, μέσα στην ελληνική κοινωνία. Είναι ο Λαϊκός Εθνικισμός που εκφράζει την βούληση της ελληνικής ψυχής και κάμει υποταγή μονάχα σ’ αυτήν. Τότε ο παγκόσμιος τύραννος και τα ντόπια βαποράκια της βουλήσεώς του παθαίνουν εγκεφαλικό. Διαπιστώνουν πως υπάρχει ζωντανός και αδιαπραγμάτευτος ελληνισμός απέναντί τους. Τα εξοντωτικά μέτρα δεν αρκούν.

Και έτσι βγάζουν βόμβες, «ανθρώπινα» δικαιώματα και την ανανδρία τους σε όλη της την αθλιότητα πουλώντας φόβο και εδάφη. Το διεθνιστικό σαράκι έχει εκπροσώπους ακόμη και στο χώρο της Ορθοδοξίας μας αναζητώντας κοινούς χώρους πλεύσης ανάμεσα στην Εκκλησία και την αιμοσταγή αριστερά σε συνέδρια όταν οι ΗΠΑ μοιράζουν ευαρέσκεια και χρίσμα ω του «θαύματος» στην ίδια ανθελληνική «εκσυγχρονιστική» αριστερά.

Όλοι οι σκελετοί του Συστήματος βγαίνουν από το ντουλάπι της φρίκης. Ο σιωνιστικός νεοταξισμός θέλει να σπείρει ζιζάνια. Τι να τις κάνει τις υπογραφές των γραικύλων πολιτικάντηδων; Ένα πρόβατο να τους αναθέσει να το φυλάξουν θα το χάσουν. Έτσι λοιπόν ετοιμάζουν το φιτίλι μήπως προλάβουν την επαναστατική ορμή του εθνικισμού και του λαού μας. Βγαίνουν λοιπόν στο «επαναστατικό» σιργιάνι εκρηκτικοί ψευτοπροστάτες και λαθρομετανάστες. Οι έμποροι των εθνών έχουν βγάλει όλα τα παιχνίδια τους στο κλαρί.

Μέσα σ’ αυτό το κλίμα πήγε ο αμερικανοκομμουνιστής πρώην επαναστάτης Τσίπρας στην Αμερική και έδωσε στην κυριολεξία δήλωση νεοταξικής νομιμοφροσύνης, είπε δηλαδή την πραγματική αλήθεια που έκρυβε από τους ραγιάδες. Πως δεν πρόκειται να σχίσει τη δανειακή σύμβαση της Ελλάδος με την ψευτοευρώπη και το ΔΝΤ και πως είναι ένα ακόμη «ευρωπαϊκό» κόμμα. Είπε ακόμη πως το πρόβλημα είναι γενικό κι όχι ελληνικό, πως το τραπεζικό σύστημα δεν λειτουργεί, πως χρειάζεται καλύτερα σχεδιασμένη νομισματική ένωση και κοινός προϋπολογισμός. Και ακόμη πως ο νταλκάς του είναι ίδιος με αυτόν των νεοταξιτών. Ότι αναπτύσσεται «ναζιστικό» κίνημα και πως ο ΣΥΡΙΖΑ συνυπάρχει στο ελληνόφωνο κυνοβούλιο με Έλληνες «ναζί», ζητώντας βοήθεια και διεθνή καταπολέμηση της Χρυσής Αυγής.

Ο μεγάλος «σύμμαχος» ικανοποιείται και συμφωνεί με τον εκπρόσωπο του ντόπιου ανθελληνισμού. Ο σιωνιστικός παράγοντας κατατρέχει ματαίως φυσικά το λαϊκό εθνικιστικό κίνημα όπου κι αν σταθεί και βρεθεί, σε όλες τις ηπείρους. Ο Τσίπρας επιπλέον μας είπε ξεκάθαρα ποιο είναι το σπίτι του. Δεν είναι η Ελλάδα, είναι η «Ευρώπη» και το υπερκράτος που χτίζεται. Και επειδή ΔΝΤ σημαίνει ΗΠΑ, πρέπει να αναφέρουμε πως ΣΥΡΙΖΑ και Παγκόσμιος Τύραννος μας μίλησαν για προσέγγιση στα οικονομικά ζητήματα. Και ακόμη πως μίλησαν για τα ελληνοτουρκικά, το Κυπριακό, τα Σκόπια και την ΑΟΖ, με τον Τσίπρα να υποστηρίζει τη «συνέχεια και τη συνέπεια» στην εξωτερική πολιτική.

Αυτή η «συνέπεια» είναι η χάραξη της ΑΟΖ από κοινού με την Τουρκία, η διζωνική ομοσπονδία με τις κατοχικές αρχές στην Κύπρο και η αποδοχή της εισόδου των Σκοπίων στους διακρατικούς οργανισμούς με όποιο όνομα θέλουν οι γυφτοσκοπιανοί! Το ξεχώρισμα της δικής μας Μακεδονίας από τη «δική τους» όπως είπε ο υφυπουργός εξωτερικών της μνημονιακής συγκυβέρνησης! Την ίδια στιγμή το ΔΝΤ αναγνωρίζει τα εγκληματικά μέτρα ως λαθεμένα αλλά αξιώνει να συνεχιστεί η εφαρμογή τους. Μας λένε πως πρέπει να εφαρμοστούν διαρθρωτικές αλλαγές και μεταρρυθμίσεις και μείωση μισθών και συντάξεων αφού παίρνουμε πολλά.

Ο υπουργός οικονομικών Στουρνάρας υιοθετεί απόλυτα την εφαρμογή του βαπτισθέντος σε λάθος εγκλήματος και λέει με πλήρη δωσιλογική συνείδηση στο CNN πως δεν έχει καμία αντίρρηση στην αγορά από τους Τούρκους λιμένων, στρατηγικών οργανισμών και υποδομών αφού αυτό υπαγορεύει η παγκοσμιοποίηση. Το πούλημα της Πατρίδος από πατριδοκάπηλους στους εχθρούς της την ώρα που ανακοινώνεται το ξεπούλημα των νησίδων Τοκμάκια απέναντι από την Λέσβο δίχως να γνωρίζουμε ποιος πωλεί σε ποιον. Οι Τούρκοι ωστόσο πέραν των αγορών έχουν βγάλει στους ελληνικούς αιθέρες τα πολεμικά τους αεροσκάφη πλήρως οπλισμένα ακόμη και με ηλεκτρονικό εξοπλισμό.

Την ίδια στιγμή οι Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις διενεργούν εκτεταμένη άσκηση Πυρπολητής με την συμμετοχή αεροσκαφών, αλεξιπτωτιστών και καταδρομέων με πρόβλεψη ανακατάληψης του αεροδρομίου της Σάμου και διατήρηση αυτού ενόψει ενισχύσεων. Όμως η τρόικα ζητάει να πωληθούν η λέσχη αξιωματικών στη Ρηγίλλης και το ναυτικό νοσοκομείο. Παράλληλα ο Στρατός μας αντιμετωπίζει πρόβλημα ελλείψεων στα καύσιμα. Ο Φρουροί του Έθνους φυλάσσουν άριστα τις Θερμοπύλες όταν σε ένα πολυσύχναστο εμπορικό κέντρο στην Αθήνα σκάνε βόμβες μέρα μεσημέρι. Η πολιτική ηγεσία αν και γνώριζε όπως λέγει την πιθανότητα τρομοκρατικού χτυπήματος, δεν κατάφερε να το αποτρέψει!

Ποιος μπορεί να πιστέψει τους ανίκανους πλην δωσίλογους όταν μέσα σε ένα απίστευτα νοσηρό κλίμα οι ΗΠΑ βγάζουν ταξιδιωτική οδηγία σε βάρος της χώρας μας και ζητάνε την καταγραφή των υπηκόων τους από τις πρεσβευτικές αρχές τους ώστε να μπορέσουν σε μια επαναστατική κρίση να τους προστατέψουν. Οι δε γραικύλοι μιλάνε για την πιθανότητα «ακροδεξιάς» βίας στην προσπάθεια στηρίξεως της θεωρίας των άκρων. Και από κοντά σχηματίζεται στην αστυνομία μετά από μια δολοφονία αλλοδαπού ένα αντιρατσιστικό τμήμα υποστηρίξεως των «θυμάτων» ακόμη και με ανώνυμες καταγγελίες!

Οι Έλληνες όμως εξακολουθούν να πεθαίνουν από τις αυτοκτονίες λόγω των αιματηρών οικονομικών μέτρων και από το δολοφονικό μένος λαθρομεταναστών με καθαρά μισελληνικό κίνητρο. Παράλληλα η σίτιση των λαθρομεταναστών στα κέντρα κράτησης κυμαίνεται στα 5,8 ευρώ μέσο όρο όταν για τους Έλληνες φοιτητές στις εστίες και όσους εξ αυτών είναι άποροι κυμαίνεται στα 2 ευρώ το άτομο. Στην πραγματικότητα με το ξόδεμα και σε άλλες καταστάσεις η ψαλίδα είναι πολύ μεγαλύτερη.

Όμως οι Βρυξέλλες πληρώνουν αδρά. Και από κοντά καλύπτουν πλήρως τα ψευδή ελλείμματα του 2009 που μας οδήγησαν στο ΔΝΤ και για τα οποία ασκείται ποινική δίωξη από την ελληνική δικαιοσύνη, αναγορεύοντας αυτά σε νόμιμα και ορθά διατυπωμένα. Κατά τα λοιπά το κυνοβούλιο ασκεί προανακριτικό έλεγχο.

Ο ελληνικός λαός αντιδρά. Οι δημοσκοπήσεις δείχνουν ταχεία αύξηση των ποσοστών του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος που λαμβάνει ψήφους από παντού, δεξιά μα και αριστερά. Το Αίμα και η Γη είναι των Ελλήνων η Τιμή. Ο Ελληνισμός δεν αποδέχεται κανενός είδους ασφυξία και αγοραπωλησία. Λαμβάνει την πατρίδα στα χέρια του με επαναστατική ορμή και εξαπλώνεται απελευθερώνοντας εργασία, κοινωνία και αλύτρωτη Ελλάδα πλέκοντας χρυσό το στεφάνι δόξης του Έθνους.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
    





Δεν υπάρχουν σχόλια: