ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΣΕ ΘΕΣΗ ΜΑΧΗΣ



ΑΘΗΝΑ 20-1-2013.

Το πεπρωμένο της Ελλάδος δεν είναι να χαθεί από προσώπου γης. Αυτή είναι η επιθυμία των προδοτών και των μισελλήνων που μας περιβάλλουν. Όμως η φύση του ελληνισμού είναι να επιβάλλει τους δικούς του σκοπούς και τα δίκαια της φυλής μας ως αναπόσπαστο τμήμα της υψηλής αποστολής του. Φτάνει να κάμουμε τα απολύτως απαραίτητα για την περίσταση. Να σηκωθούμε επάνω και να πολεμήσουμε για το αύριο των παιδιών μας.

Μια μεγάλη μάχη συμφερόντων διαδραματίζεται γύρω από τη γη και τη θάλασσά μας. Ένα νέο χρυσόμαλλο δέρας φέρνει τα κοράκια του διεθνιστικού νεοταξισμού στα άγια ελληνικά χώματα. Το μέγα παραμύθι της φτωχής μικρής Ελλάδος καταρρέει πανηγυρικά όταν και μόνο το ζήτημα της επιβεβλημένης ανακηρύξεως της Ελληνικής Αποκλειστικής Οικονομικής Ζώνης συγκεντρώνει το διεθνές ενδιαφέρον και σηκώνει τις απειλές της Τουρκίας και των δορυφόρων της εναντίον μας στα ύψη.

Ο γεωφυσικός πλούτος καθιστά την πατρίδα μας ισχυρό γεωστρατηγικό παίκτη, πράμα που ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα της αντικειμενικής μας θέσης. Όμως η υλική ισχύς χρειάζεται μαζί της ως απαραίτητα εφόδια την εθνική ανεξαρτησία, την κοινωνική συνοχή, το ψυχικό σθένος και την στρατιωτική πυγμή. Χρειαζόμαστε δηλαδή τον στρατηγικό προσανατολισμό να αναδειχθούμε σε Δύναμη ισχύος και πυρός ώστε αφενός μεν να ελέγξουμε τις αποφάσεις μας αυτόνομα και αυτόβουλα και αφετέρου να καταστρώσουμε σχέδιο εξοντώσεως των εχθρών μας και απελευθερώσεως γης ελληνικής.

Είναι προφανές ότι τούτη την κρίσιμη ιστορική στιγμή έχουμε να αντιμετωπίσουμε δύο διαφορετικές μα παράλληλα εξελισσόμενες καταστάσεις που διαδραματίζονται σε μια Ελλάδα που δυστυχώς διοικείται ακόμη από το ψευτορωμέϊκο. Από τη μια πλευρά οι ψευτοσύμμαχοι και οι τοκογλύφοι του διεθνιστικού νεοταξισμού αντιμετωπίζουν την πατρίδα μας ως την κότα με τα χρυσά αυγά που τη θέλουν κοντά τους για να πάρουν το ποθητό γι’ αυτούς χρυσό. Επομένως την θέλουν μέσα στο ακατάστατο κοτέτσι της ψευτοευρώπης αλλά αλλοτριωμένη με πλήρη ελεγχόμενη ελληνόφωνη πολιτική διοίκηση, αριστερόθεν και δεξιόθεν, με χειμαζόμενο στρατό και φτωχοποιημένη κοινωνία, κυκλωμένη από «χρέη», ψευτοεπαναστάτες και λαθρομετανάστες.

Από την άλλη πλευρά ο διεθνής σιωνισμός δεν θέλει να μεγαλώσει σε μπόι το εργαλείο που έχει βάλει στην περιοχή μας και λέγεται Τουρκία. Δεν θέλουν οι έμποροι των εθνών να χαλάσουν μονομιάς τις παρτίδες τους με τους απόβλητους της στέπας, όμως δεν θα αφήσουν τους δικούς τους χωροφύλακες να γίνουν αφεντικά της περιοχής μας. Το δε πετρέλαιο και το φυσικό μας αέριο, τα δικά μας θέλγητρα και οι δικοί μας άγιοι τόποι, έχουν σημάνει γενικό συναγερμό. Αμερικανοί, Ρώσοι, Εβραίοι, Γερμανοί, Γάλλοι, όλος ο κόσμος και ο υπόκοσμος ακολουθούν ο ένας το ποδάρι του άλλου. Σου λέει, πάει στις θερμές θάλασσες ο ανταγωνιστής μου. Θα κάτσω εγώ εδώ να τον κοιτάζω; Και έτσι το τραινάκι ξεκινάει και πάει μερτικό να πάρει.

Καιρός λοιπόν να επαναλάβουμε στους εαυτούς μας το κτητικό κομμάτι που μας αναλογεί όταν συνεχίζουν να μας κλέβουν οι σύγχρονοι Εφιάλτες μαζί με τη νεότερη εκδοχή της «ιερής» συμμαχίας. Είναι τα δικά μας θέλγητρα, είναι ο δικός μας δρόμος, είναι το δικό μας μονοπάτι προς την ελευθερία. Και ακόμη να χωνέψουμε πως ελευθερία σημαίνει κυριαρχία και κυριαρχία σημαίνει δύναμη. Επομένως η Νίκη του Ελληνικού Έθνους είναι τώρα και πάντα στα ελληνικά χέρια. Στα χέρια εκείνα που παίρνουν εντολές από ελληνικές καρδιές τολμηρές που δράττουν τις περιστάσεις με την απόφαση να παίρνεται αυτοστιγμεί. Πριν καν προλάβουν να αναπτυχθούν δεύτερες σκέψεις και αναστολές.

Οι ξένοι δεν έχουν καμία δουλειά να μας σώσουν. Δική τους δουλειά είναι να μας βυθίσουν κι άλλο. Να μας χρησιμοποιήσουν και να μας πετάξουν κλέβοντας οριστικά την πατρίδα. Και οι προδότες είναι ένα άχρηστο βάρος. Με το βάρος δεν ανοίγεις κουβέντες αλλά το πετάς. Αυτό ακριβώς πρέπει να κάνουμε. Οι γραικύλοι πολιτικάντηδες έχουν βρει όλες τις συμφωνίες που γυρεύουν με την πόρνη Εσπερία. Βλέπετε πόσο χαριτόβρυτα συναντώνται όλοι με όλους. Φιλελεύθεροι, σοσιαλιστές και αριστεροί ψευτοαντιστασιακοί γλύφουν από την κορυφή έως τα νύχια την Γερμανία, τις ΗΠΑ, όλους τους δοσάδες της οικουμένης. Θέλουν να πιάσουν πόρτα στην εξουσία, να γίνουν ψευτορωμέϊκο.

Το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα είναι η έπαλξη των Όρθιων στο παράστημα και Ζωντανών στη συνείδηση Ελλήνων. Οι Έλληνες Εθνικιστές δίδουμε το χέρι στον χειμαζόμενο Έλληνα και του ζητούμε να σηκωθεί επάνω και να πολεμήσει για το δικό του αύριο, για την ισχυροποίηση της πατρίδος, για την ανοικοδόμηση του κοινού μας οίκου. Έχουμε λάβει τα μηνύματα των καιρών και έχουμε αφουγκραστεί την αυστηρή εντολή των προγόνων μας. Λεωνίδας και Θερμοπύλες ανασταίνονται. Στο πεδίο της μάχης θα είμαστε παρόντες και στο δικαστήριο της ιστορίας θα βγάλουμε δίκαιη απόφαση.

Ο Στρατός μας ετοιμάζεται να χαράξει νέες γραμμές στο χάρτη του Ελληνικού Έθνους. Τα ελληνικά σπαθιά θα γίνουν τα κλειδιά που θα ξεκλειδώσουν τις σκλαβωμένες ελληνικές πατρίδες. Και ο ελληνικός λαός θα ξαναβρεί τόλμη, αποφασιστικότητα, γενναιότητα και χαμόγελο στην Νέα Ελλάδα που θα αποδοθεί στο λαό της καθαρή και πιο μεγάλη από ποτέ άλλοτε. Σε θέση μάχης λοιπόν για τη χρυσή αυγή του ελληνισμού.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ






Δεν υπάρχουν σχόλια: