ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΑΣΥΜΒΙΒΑΣΤΟΣ ΚΑΙ ΑΛΥΓΙΣΤΟΣ ΩΣ ΕΛΛΗΝ



ΑΘΗΝΑ 16-1-2013.

Ατέρμονοι συμβιβασμοί και εξευτελιστικές αγοραπωλησίες σε βάρος της πατρογονικής μας γης συμβαίνουν τούτες τις στιγμές της θλίψης και της αγωνίας. Η χρονιά που διανύουμε δεν διαφέρει σε τίποτα από όσες μνημονιακές προηγήθηκαν. Αυτό όμως που επιτέλους πρέπει να μας εξοργίσει και να σημάνει γενικό συναγερμό σε όσες συνειδήσεις παραμένουν ενεργές και πατριωτικές είναι το γεγονός πως η Ελλάς καθίσταται η πρώτη χώρα παγκοσμίως που καταλαμβάνεται όχι δια των όπλων αλλά δια της εξαγοράς γης και επομένως ψυχής ελληνικής!

Οι οικονομικές υπηρεσίες της κατοχικής συγκυβέρνησης οδηγούν την αποτίμηση των ακινήτων σε εμπορικές αξίες κατώτερες της αντικειμενικής αξίας. Μ’ αυτόν τον τρόπο επιδιώκουν να εισπράξουν φόρους που υπερβαίνουν την πραγματική εικόνα της περιουσίας του λαού όταν η οικοδομική δραστηριότητα πεθαίνει και ο συγκεκριμένος κλάδος πυκνώνει τις στρατιές ανέργων. Τα σπίτια μας, ο μόχθος των πατέρων μας και η θαλπωρή των παιδιών μας, δέχονται την οικονομική επιδρομή που διατάζει η τρόικα.

Το κακό βέβαια δεν έχει σταματημό. Μεγάλα στρατηγικής σημασίας φιλέτα δωρίζονται ουσιαστικά σε σκοτεινά συμφέροντα με πρώτη τουλάχιστον στο προσκήνιο την Τουρκία. Από το Φλοίσβο της Αττικής και το λιμένα της Λέσβου έως το Μακεδονία Παλάς στη Θεσσαλονίκη γίνονται άντρα κέρδους και ορμητήρια τουρκομογγολικών συμφερόντων. Το προξενείο της Κομοτηνής πανηγυρίζει. Όμως δεν είναι μονάχα η Τουρκία καθώς είναι βέβαιο πως αυτή αποτελεί την αιχμή του δόρατος του σιωνιστικού νεοταξισμού αφού αφενός μεν ουδέποτε διερράγη ο δεσμός τους αφετέρου ο έλεγχος του σιωνισμού στο τουρκικό στρατιωτικό και οικονομικό κατεστημένο με δικούς του ανθρώπους είναι γνωστός.

Που είναι λοιπόν η αντίδραση της υποτιθέμενης υπεύθυνης ελληνικής, ελληνόφωνης στην πραγματικότητα, Πολιτείας και ο σχεδιασμός μιας εθνικής στρατηγικής ως απάντηση στις προκλήσεις που δεχόμαστε; Δεν υπάρχει καμία ελληνική απάντηση διότι οι πωλητές της πατρίδος μας έχουν έρθει σε απόλυτη συμφωνία με τους γυρολόγους εμπόρους των εθνών ώστε το κλείσιμο των οικονομικών και των εθνικών μας υποθέσεων να γίνει από κοινού με την εκχώρηση εθνικού εδάφους κάτω από ξένο έλεγχο και εξουσία. Αυτός είναι ο πραγματικός λόγος σύναψης των μνημονίων που τεκμηριώνει για μια ακόμη φορά τον αληθινό χαρακτήρα της εσχάτης προδοσίας για τους καθεστωτικούς, κυβερνητικούς και «αντιπολιτευόμενους», πρώην και νυν.

Υπάρχει όμως μια εστία εθνικής αντίστασης που δεν πρόκειται μήτε να συμβιβαστεί μήτε να πέσει ατιμασμένη και νικημένη. Είναι το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα που δεν αποδέχεται κανένα παζάρι στην τιμή του έθνους, καμία υποστολή στις διεκδικήσεις και τις πραγματικές δυνατότητες της Φυλής και του Λαού μας. Στον ιερό τούτο τόπο εξακολουθεί να βλαστάνει ο ανθός του Ασυμβίβαστου και Αλύγιστου Έλληνα που έχει μάθει από καλούς δασκάλους και μαχητές του ελληνισμού μας ότι η Αγία Ελλάς δεν μετριέται με το στρέμμα αλλά με της καρδιάς το πύρωμα και με το αίμα. Το είπε ο σπουδαίος Εθνικιστής ποιητής μας Παλαμάς, το κάναμε πράξη σε όλα τα πεδία των μαχών, το κάμαμε Μεγάλη Ιδέα που μας έδωσε τη σημερινή έστω και λειψή Ελλάδα.

Έχει αφεθεί η εξουσία στα χέρια λογιστών και κτηματομεσιτών της πατρίδος που προσποιούνται τον πολιτικό ηγέτη ενώ είναι το καρκίνωμα του εθνικού μας σώματος και ο περίγελος της οικουμένης. Προσπαθούν λοιπόν όλοι οι παλιάτσοι του ντόπιου νεοταξισμού να μας αποδείξουν πως νοιάζονται για το νοικοκύρεμα του κράτους, την αυτοκάθαρση της δικής τους καθεστωτικής σαπίλας και την ειρηνική διευθέτηση των διαφορών μας με τα λυκόρνεα που μας περιτριγυρίζουν προς ώρας. Και το πράττουνε αυτό λυγίζοντας τη μέση και ερχόμενοι σε συμβιβασμό με τα διεθνή αφεντικά τους γενόμενοι γιουσουφάκια σε σιωνιστές, Τούρκους, Αλβανούς, Σκοπιανούς και όλους τους ουτιδανούς.

Όμως ο δικός μας Έλληνας δεν λυγίζει το γόνατο, εκτός κι αν παίρνει φόρα για να ορμήξει κατά επάνω στον θρασύ εισβολέα. Ο δικός μας Έλληνας εργάζεται, μάχεται, ζει και ανασαίνει για να δώσει την ευτυχία στα παιδιά του και την αυτοφυή ανάπτυξη στην Ελλάδα για να γίνει η ίδια Δύναμη κι όχι παιχνίδι και οικόπεδο των εφήμερων ισχυρών. Οργανώνει δική του εθνική διακυβέρνηση καμωμένη από ελληνικές καρδιές ατσάλινες κι όχι από ενεργούμενα της παγκόσμιας διακυβέρνησης που κραδαίνουνε ως σωτήρια τάχα την ηλεκτρονική διακυβέρνηση του σκότους. Τα δικά μας εθνικά οικόπεδα και ο ενεργειακός μας ορίζοντας αξιοποιούνται και γεννούν νέες εκτάσεις που μας χρωστάει η ιστορία από Έλληνες Εργάτες και Στρατιώτες.

Ο Λαϊκός Εθνικισμός και ο Ελληνισμός έχουν καμωθεί ο ένας για τον άλλον, συναγωνιστές ανυποχώρητοι και απροσκύνητοι. Άξιοι απόγονοι και μαθητές τρανών προγόνων και δασκάλων. Θα καθαρίσουμε τον Ναό της Ελλάδος από τους βέβηλους και θα αποδιώξουμε τους σπόρους της αθεΐας και της ανομίας, του παρασιτισμού και του μισελληνισμού από τα άγια ελληνικά χώματα.

Θα φτιάξουμε την Νέα Ελλάδα και τον Νέο Ελληνικό Πολιτισμό με οδηγό την καθαρή ελληνική συνείδηση, τα καθαρά ελληνικά χέρια και τον ασίγαστο θυσιαστικό κάματο. Η εξυγίανση, η ανάπτυξη και η εθνική κυριαρχία έχουν ένα κοινό σημείο. Θέλουν Τίμιους και Δυνατούς Έλληνες που συμβιβάζονται μονάχα με το χτίσιμο Τρανής και Ηγέτιδας Ελλάδος!
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

   


Δεν υπάρχουν σχόλια: