ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


Ο ΕΝΕΡΓΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ


ΑΘΗΝΑ 1-6-2012.

Οι πολιτικές ζυμώσεις και αναδιατάξεις στα κόμματα του ντόπιου νεοταξισμού και η δουλικότητα του πολιτικού κόσμου της πατρίδος μας με τις μετάνοιες προς τα ντόπια και διεθνή σκύβαλα της παγκοσμιοποίησης, παρέχουν πρώτης τάξεως έδαφος για την επιβεβλημένη εθνική αναδιάταξη της ελληνικής πολιτικής μέσα από τον επαναπροσδιορισμό του ρόλου του ενεργού πολίτη. Είναι σαφές ότι η Ελλάς πρέπει να κυβερνηθεί επαξίως από καθαρές ελληνικές συνειδήσεις κι όχι από τις επανεκδόσεις των ολέθριων επιλογών του παρελθόντος και τις νέες πατριωτικές τάχα προσεγγίσεις τους.

Η Ελλάς αιχμαλωτίστηκε στα δίχτυα του διεθνιστικού νεοταξισμού όχι γιατί έχασε κάποιο πόλεμο ούτε διότι αποδέχτηκε την τυραννία του ο ελληνικός λαός, αλλά διότι άνοιξαν τις πύλες του Έθνους μας στον εχθρό οικιοθελώς και προσυμφωνημένα οι εκφραστές της πολιτικής μας ζωής. Την δε βέβηλη και ανθελληνική πράξη την πέτυχαν οι γραικύλοι πολιτικάντηδες από τη στιγμή που ο ελληνικός λαός απομακρύνθηκε από τους μηχανισμούς επιλογής των αρίστων εκπροσώπων του και την ενεργό συμμετοχή στα πολιτικά πράγματα γοητευμένος από τις υλιστικές παροχές των πωλητών της πατρίδος μας.

Οι αισχροί και εθνοκτόνοι πωλητές φρόντισαν φυσικά να επισωρεύσουν τα εσωτερικά δεινά και τις εθνικές υποχωρήσεις εν συνεχεία προκειμένου να ποδηγετήσουν τις αντιδράσεις των αφυπνισμένων Ελλήνων. Γιατί ο σκοπός των προσκυνημένων πολιτικάντηδων πάσης αποχρώσεως ήταν εξαρχής η υποδούλωση της Ελλάδος στο άρμα της παγκόσμιας διακυβέρνησης.

Οι ανενεργοί πολίτες είναι αγελαίες μάζες που υποτάσσονται στον ξένο ισχυρό. Ενώ οι ενεργοί πολίτες που αποζητά και διαμορφώνει ο Ελληνικός Εθνικοκοινωνισμός είναι λαός με πατριωτική συνείδηση και εθνικό φρόνημα που εργάζεται για τη δική του ισχύ και την υπόταξη του εχθρού. Είναι τεράστια η διαφορά ανάμεσα στη μονίμως προσκυνημένη μάζα και τον δραστήριο λαό που σχεδιάζει μονάχος του το μέλλον της Φυλής. Ο ελληνικός εθνικοκοινωνισμός είναι ένα καθεστώς απόλυτα εθνικό και κυρίαρχα λαϊκό. Απευθύνεται στον πολίτη της εθνικής κοινότητας που βιώνει τον ελληνισμό μέσα του με όλες τις αισθήσεις ζώσες. Στον πολίτη εκείνο που χτίζει το εθνικό οικοδόμημα με τις αποφασιστικές του ενέργειες.

Ο πολίτης ο δικός μας άρχει και άρχεται ελληνικά. Βγάζει τις πολιτικές διοικήσεις της Ελληνικής Φυλής μέσα από τους καλύτερους στο ήθος και τον πατριωτισμό και ταυτόχρονα διοικεί ο ίδιος τη Φυλή του. Κρίνει την πορεία του εθνικού οικοδομήματος διαρκώς και αναλαμβάνει τις ευθύνες του για την ίσια ή τη στραβή πορεία του. Διαμορφώνει μονάχος του τον στρατηγικό σχεδιασμό του Ελληνικού Έθνους κι αυτή η συνείδηση ευθύνης έχει πολλές και σημαντικές προεκτάσεις. Σημαίνει ότι δεν αφήνει χώρο για την είσοδο ξένων σωμάτων στην Εθνική Κοινότητα. Δεν νοθεύει τη λαϊκή κοινότητα αλλά και δεν δέχεται νόθες εντολές.

Ο ενεργός Έλληνας πολίτης του Εθνικοκοινωνικού Καθεστώτος γράφει τις εντολές του Ελληνισμού ο ίδιος μαζί με τα εθνοφυλετικά του αδέλφια. Δεν προσκυνά και δεν φιλά χέρια προδοτών και εχθρών. Τα αποκόπτει άμεσα προκειμένου να κρατήσει υγιή τον οργανισμό που λέγεται Ελληνική Πολιτεία. Δεν αναδιανέμει την σαβούρα του πολιτικού κόσμου σε νέες τάχα αναγεννημένες μορφές. Το κριτήριο της πολιτικής σκέψης που διαμορφώνει το Εθνικοκοινωνικό Καθεστώς στον πολίτη από τα πρώτα του βήματα είναι ο σεβασμός στις προγονικές παρακαταθήκες και η δημιουργία καινούργιας κληρονομιάς για τις επόμενες γενιές. Είναι η ενεργός συμμετοχή των Ζωντανών Ελλήνων στην απόφαση του Γένους για Μεγάλη και Ισχυρή Ελλάδα που υπάρχει ως δημιουργική πνοή των παιδιών της.

Εργασία του ενεργού πολίτη είναι η διαφύλαξη της ενότητος και της προκοπής μέσα στην ελληνική κοινωνία. Ιερή υποχρέωσή του δεν είναι να αναλώνεται σε διάφορες παραστάσεις και παρατάξεις της εθνικής αλήθειας και της εθνικής αναγκαιότητας. Ιερή του υποχρέωση είναι να λαμβάνονται οι σωστές αποφάσεις για την Εθνική Κοινότητα δίχως περιττά κομματιάσματα και εγωισμούς, αλλά με γνώμονα το κοινό καλό και την αταλάντευτη θέληση για εσωτερική δημιουργικότητα και εξωτερική ηγεμονία διά χειρών αυτόβουλων και υπερασπιστών ακλόνητων της εθνική μας ανεξαρτησίας. Κι αυτές οι αποφάσεις δεν παζαρεύονται ούτε αντιπολιτεύονται. Οι ενέργειες των ενεργών πολιτών είναι εντολές της Ελλάδος που υπηρετούνται από όλη την Κοινότητα.

Αν κάποιοι προτάξουν πρόφαση τάχα αντιδημοκρατικότητας στο σκεπτικό της ενιαίας εφαρμογής των αποφάσεων του Ελληνικού Έθνους, η απάντηση είναι ότι η Πατρίδα προηγείται της δημοκρατίας. Αυτός δε που θα φέρει τον αντίλογο στην έννοια του ενεργού πολίτη, γιατί περί αυτού πρόκειται, δεν μπορεί να επικαλείται τον ελληνικό λαό κρυπτόμενος πίσω από την έννοια της δημοκρατίας. Τα πολιτικά κόμματα δεν συνιστούν σε καμία περίπτωση λαϊκή έκφραση ούτε διαφορετικές τάχα τάσεις πολιτικής σκέψης, αφού καπηλεύονται την έννοια του υπεύθυνου πολίτη εισάγοντας μηχανισμό διαιρέσεως του λαού και εκλογικής ακυρώσεως των αποφάσεων του Ελληνικού Έθνους.

Οι ενεργοί πολίτες του Ελληνικού Εθνικοκοινωνισμού είναι οι εκφραστές του κοινοτικού τρόπου πολιτικής διοίκησης της Φυλής μας. Αναπτύσσουν το Έθνος μέσα από την ενδυνάμωση των τοπικών κοινωνιών και εκλέγουν με εσωτερικές διαδικασίες τους καλύτερους πολίτες. Οι λαϊκές συνελεύσεις διαβουλεύονται με την Εθνική Κυβέρνηση. Κι όλοι μαζί εργαζόμαστε για μια Μεγάλη και Ελεύθερη Ελλάδα δίχως φθαρτά υλικά και γονυκλισίες αλλά με Όρθιους και Υπερήφανους Μαχητές του Ελληνισμού.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ


Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΗ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΚΟΙΝΩΝΙΣΜΟΥ


ΑΘΗΝΑ 31-5-2012. 

Η Ελλάς έχει μια μακριά παράδοση αγώνων και θυσιών για την κατάκτηση της λευτεριάς, τη δημιουργία πολιτισμικής υπεροχής και την επίτευξη εθνικής ισχύος. Πρόκειται για μια παράδοση που στηρίχθηκε στο ανυποχώρητο αίτημα του λαού μας για προκοπή και ανάπτυξη με την προσφορά πολλές φορές ποταμών ελληνικού αίματος στο βωμό του υπέρτατου εθνικού σκοπού. Τίποτα δεν μας χαρίστηκε και ποτέ δεν μας έλειψαν οι εχθροί που πολλές φορές εισχώρησαν εντός των συνόρων μας με ελληνικό προσωπείο μέχρι τις μέρες μας. Το δε προσωπείο φροντίζουν πάντα να το κοσμούν με δημοκρατικό ένδυμα.

Η δημοκρατία ωστόσο των πολιτικών μας αντιπάλων δεν συνοδεύεται ποτέ από το στοιχείο της μαχητικότητας και του μόχθου. Ανέκαθεν «ιδεολογία» της ήταν το τάξιμο. Ακόμη και τώρα που ψυχορραγεί ψάχνει εκβιαστική τάχα σωτηρία υπό το βάρος του φτιαχτού χρέους. Και εκείνα τα εύπεπτα αλλά δανεικά και ουρανοκατέβατα που τάζει είναι ευημερία, ανθρωπισμός και ειρήνη.

Θαρρεί κανείς πως υπάρχει άνθρωπος και μάλιστα Έλληνας που έχει γεννηθεί για να μισεί έτσι και συμβαίνει να διαφωνεί μ’ αυτήν την άκαπνη και περίκλειστη, επομένως αστική δημοκρατία. Όμως η δική τους ευημερία επιτυγχάνεται με τη σκλαβιά του ξένου χρήματος, ο ανθρωπισμός με το κάλεσμα της παγκοσμιοποίησης για μια ασύνορη ανθρωπότητα και η ειρήνη με την εθνική οπισθοχώρηση. Η δε επισφράγιση της δουλείας ονομάζεται εκλογές και το αποτέλεσμα δίνεται στο σκλάβο αν εκτελέσει όλες τις εντολές.

Όμως απέναντι στους ανθέλληνες με το ακροαριστερό πρόσωπο που χαίρονται με τις δολοφονίες Ελλήνων από λαθρομετανάστες, απέναντι από την ανύπαρκτη πολιτεία που θεάται ανίκανη τις αυτοκτονίες απελπισμένων Ελλήνων από την μεθοδευμένη και εισαγόμενη φτώχια, απέναντι από τους αρνητές του Έθνους χάριν της κοσμοπολίτικης νεοταξικής βοήθειας, υπάρχει η Ελλάς που βοά με όλη τη δύναμη της ψυχής της για τα απαράγραπτα δίκια της. Απέναντι στη σαπίλα και τον συμβιβασμό υπάρχει και εξαπλώνεται μέρα με τη μέρα η επαναστατική φιλοσοφία του Εθνικοκοινωνισμού που γέννησε ο Έλληνας εξανθρωπιστής της οικουμένης στη Γη Μαρτύρων και Ηρώων που λέγεται Ελλάδα.

Ο Ελληνικός Εθνικοκοινωνισμός είναι η πολιτική ιδέα που συμπυκνώνει τη φιλοσοφία του Ελληνισμού στην πολιτειακή συγκρότηση και την πολιτική διοίκηση με γνώμονα την εργασία του πολίτη για την ενδυνάμωση του Έθνους και την κοινωνική συνοχή με ίδια μέσα. Ίδια μέσα στη ζωή του Ελληνικού Έθνους είναι οι εγγενείς δυνάμεις όπως αυτές συγκροτούνται από τους ανθρώπους της Φυλής μας, τους δικούς μας αναπτυξιακούς πόρους, την πρόταξη της φυσικής μας δυνάμεως όποτε αυτή απαιτηθεί, τη χάραξη και την επίμονη επίτευξη στόχων που υπηρετούν τα δικά μας εθνικά συμφέροντα κι όχι αυτά των κάθε λογής μισελλήνων.

Κι όταν εχθροί και αντίπαλοι προτάσσουν απέναντί μας το πρόσωπο του φιλειρηνιστή με τα δεσμά ανά χείρας, εμείς προτάσσουμε το πρόσωπο του πολεμιστή που με το δόρυ ανά χείρας κατακτά την λευτεριά. Γιατί την αληθινή ειρήνη τη φέρνει ο δυνατός που πρωτεύει στο πεδίο της τιμής κι όχι στο χρηματιστήριο των συναλλαγών. Τον ανθρωπισμό του ο Εθνικοκοινωνιστής τον αποδίδει σε κείνον που του δείχνει σεβασμό διότι αποτελεί τίτλο τιμής κι όχι πρόσκληση δυστυχίας. Και την ευημερία οι Έλληνες τη φτιάχνουν μοναχοί τους με το πνεύμα και τη δύναμη. Μοναδικά τους εφόδια έχουν ελληνικό αίμα, αξιοσύνη και πατριωτισμό.

Κι αυτούς τους Άξιους Έλληνες ο Εθνικοκοινωνισμός μας δεν τους εκλέγει. Που πάει να πει πως δεν τους αναδεικνύει το χρήμα, οι νεοταξικές εντολές, το κόμμα και η συστημική προπαγάνδα. Οι Εργάτες και Πολεμιστές της Ελληνικής Φυλής αναδεικνύονται με το φιλότιμο, τη συνείδηση, την τήρηση των προγονικών εντολών, την πίστη στον λαό που ο Θεός μας χάρισε την ευτυχία να ανήκουμε. Ισχύς μας είναι η αγάπη του Θεού και η Ενότητα των Ελλήνων. Και όποιος βαλθεί να καταργήσει τις ελληνικές αξίες και να ποδηγετήσει το Έθνος με την επίκληση κατειλημμένων θεσμών και «συμμαχικών» πλατών, δεν μέλλει να σταθεί σε γη ελληνική.

Η Εθνικοκοινωνική Φιλοσοφία είναι το γέννημα των Ελλήνων που κατέχονται από επαναστατική ζωντάνια και ορμή προκειμένου να ορθώσουν την Ελλάδα ως κάστρο ψηλό και άπαρτο. Δεν σχηματοποιείται μέσα σε κολλέγια και σκοτεινά δωμάτια. Διαμορφώνεται στο φως των κοινωνικών και εθνικών διεργασιών ως κοινή απόφαση και απάντηση στα ζητούμενα της εθνικής ανεξαρτησίας και της κοινωνικής συνοχής. Είναι το αποτέλεσμα της πολιτικής σκέψης και ενέργειας αποφασισμένων Ελλήνων που έχουν ταυτίσει την Πατρίδα με τη δική τους προσωπικότητα.

Η δική μας Φιλοσοφία είναι η πυξίδα του πολιτικού αγώνα για την δημιουργία μιας Εθνικής Πολιτείας που θα στηρίζεται σε εθνικό φρόνημα και ήθος απόλυτα ελληνικό. Θέλουμε μια Ισχυρή Πατρίδα που θα αποτελείται από πολίτες απόλυτα συνειδητοποιημένους και προσηλωμένους στο Ελληνικό Ιδεώδες της ελευθερίας και της μεγαλοσύνης. Αγωνιζόμαστε για μια Ελλάδα που θα αποτελέσει το εργαστήριο ενός νέου δικού της πολιτισμού, ικανή πάντοτε να πολεμήσει για να ζήσει. Και σ’ αυτήν την Ελλάδα ξένοι και προσκυνημένοι δεν χωράνε. Είναι η Ελλάδα του Επαναστατικού Εθνικοκοινωνισμού που διαθέτει ως μόνο κοινοβούλιο τον Ελληνικό λαό και τον Ελληνικό Στρατό.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΣ, ΔΥΟ ΚΑΛΟΙ ΣΥΝΕΤΑΙΡΟΙ


ΑΘΗΝΑ 30-5-2012.

Οι διαβουλεύσεις των καθεστωτικών κομμάτων για το σχηματισμό νέων πολιτικών συμμαχιών ανέδειξαν με απόλυτα σαφή τρόπο τις πλασματικές διαφορές τους ενώ κατέδειξαν τον εύκολο τρόπο με τον οποίο μπορούν αυτές να γεφυρωθούν ή να ψευτοδιαρραγούν όταν το απαιτήσει ο διεθνιστικός νεοταξισμός. Όταν διατάξει το πραγματικό αφεντικό του ξενοκίνητου καθεστώτος των γραικύλων πολιτικάντηδων να συμμαχήσουν, το πράττουν άμεσα και ασυζητητί. Κι όταν δεν το πράττουν, απλώς πειθαρχούν στις νέες εντολές του ξένου εντολέα τους. Αυτό ακριβώς συμβαίνει και στις διαβουλεύσεις για την εξεύρεση του σχήματος που θα διαλύσει το εθνικό μας κράτος.

Ο Ελληνικός Εθνικοκοινωνισμός από την πρώτη στιγμή έχει διακηρύξει ξεκάθαρα ότι είναι ενάντια και στις δύο όψεις του ιδίου νομίσματος. Είμαστε αντίθετοι τόσο στις καπιταλιστικές δυνάμεις του σοσιαλφιλελεύθερου μπλοκ όσο και στις αντίστοιχες αριστερές του ΣΥΡΙΖΑ και των συνοδοιπόρων του στο αντιρατσιστικό μπλοκ που αποτελούν τους δύο πολύ καλούς συνέταιρους της παγκόσμιας ανθελληνικής συμμορίας. Είμαστε το ίδιο αντίθετοι στην οικονομική υποδούλωση και στην πολυπολιτισμική αλλοίωση του κοινωνικού μας ιστού που προωθούνται παράλληλα με πρόσχημα τη σωτηρία του τόπου, γιατί και οι δύο αυτοί πόλοι επιχειρούν με την άθροιση αλλά και με την τωρινή τεχνητή πόλωση απόψεων να συντρίψουν την εθνική μας ταυτότητα και συνοχή.

Η πολιτική ρητορική των δύο νέων συσχετισμών εμφανίζονται τάχα να έχουν διαφορετικές ιδεολογικές αφετηρίες αλλά το αποτέλεσμα της συζεύξεως των πολιτικών τους προτάσεων δίνουν το ίδιο αποτέλεσμα που αποπνέει άρωμα δυσώδες και αντεθνικό. Προωθούν αμφότεροι το κράτος που προκρίνει το οικονομικό αποτέλεσμα σε βάρος του εθνικού συμφέροντος. Προωθούν με όμοιο πάθος το πολυεθνικό μόρφωμα που ονομάζει ξένες επενδύσεις την εισβολή των πολυεθνικών στην αγορά εργασίας μέσω της διάλυσης των ελληνικών επιχειρήσεων που προτάσσει η καπιταλιστική μερίδα όταν η δήθεν αντιστεκόμενη αντιρατσιστική μερίδα προωθεί στην ίδια αγορά εργασίας τους λαθρομετανάστες που στερούν ελληνικές θέσεις εργασίας και προσφέρουν φτηνά εργατικά χέρια.

Οι αντιρατσιστές του τόπου μας στην πραγματικότητα έχουν ρατσιστικές θέσεις σε βάρος των Ελλήνων μέσα στην ίδια την πατρίδα τους. Επικαλούνται με καθαρά υποκριτικό τρόπο την σύνθλιψη των δικαιωμάτων των εργαζομένων και τη δυστυχία τους, ενώ συμπεριλαμβάνουν στους αληθινά δυστυχούντες Έλληνες τους λαθρεποίκους που μας έστειλε με τη διάλυση άλλων κρατών, προπαγάνδα, χρήμα και ειδική αποστολή ο διεθνιστικός νεοταξισμός. Με τη διαφορά βέβαια ότι η δυστυχία έχει ενισχυθεί με την εισαγωγή εγκληματικότητας και πληθυσμιακής αλλοιώσεως.

Οι δε καπιταλιστές έχουν ενισχύσει με παροχές και δικαιώματα τόσο το ξένο καπιταλιστικό κεφάλαιο όσο και τους παράνομα εισαγόμενους εργαζόμενους και εποικιστές. Τα ωράρια απασχόλησης έχουν συρρικνωθεί και η μαύρη εργασία έχει φουντώσει. Η ελληνική επιχειρηματικότητα και η ελληνική εργασία έχουν περιθωριοποιηθεί ομοίως. Η ανασφάλεια σε κοινωνία και απασχόληση στερούν ζωή και εργασία μονάχα από Έλληνες. Οι φόροι και η πείνα αφορούν μονάχα τους Έλληνες. Όμως οι καπιταλιστές και οι αντιρατσιστές  ομονοούν για να σιτιστούν από το σύστημα της παγκόσμιας σιωνιστικής διακυβέρνησης κι όχι φυσικά για να δώσουν στην Ελλάδα την κλεμμένη εθνική κυριαρχία που οι ίδιοι από κοινού στέρησαν από τους Έλληνες.

Καπιταλιστές και αντιρατσιστές όμως δεν συμφωνούν μονάχα στα κοινωνικά και οικονομικά ζητήματα. Η οβιδιακή μεταμόρφωση των αντιρατσιστών στο ζήτημα του μνημονίου που τώρα κουβεντιάζουν έχει και συνέχεια στα εθνικά ζητήματα. Είναι οι ανθελληνικές θέσεις που έχουν στις εθνικές μας υποθέσεις υπέρ των βαλκάνιων και «περιούσιων» εχθρών μας που τις καλύπτουν και τις κουκουλώνουν με τρυφερότητα και απόλυτη εχεμύθεια οι καπιταλιστές σύντροφοί τους.

Δεν κάθονται άλλωστε όλοι αυτοί τζάμπα γύρω από το ίδιο τραπέζι. Τραπέζι που έχει για τιμοκατάλογο τις μισελληνικές επιθυμίες τού διεθνούς νεοταξισμού και μενού για κανιβαλισμό από τους άθλιους την ίδια την πατρίδα μας, την Ελλάδα μας. Και έτσι καπιταλιστές και αντιρατσιστές πουλάνε σάρκες του Ελληνικού Σώματος για να το κοντύνουν. Βέβαια το πασπαλίζουν το πράμα με δικαιώματα ανθρωπισμού και αυτοπροσδιορισμού, γιατί έτσι τους λένε τα ξένα αφεντικά.

Και έτσι ακούμε από τον ΣΥΡΙΖΑ να αποδέχονται σκοπιανή «Μακεδονία», «μακεδονική» μειονότητα στην Ελλάδα, «τουρκική» μειονότητα στη Θράκη, συγκυριαρχία στο Αιγαίο. Κι όπως θέλει ο ακροαριστερός εταίρος της νεοταξικής πολιτικής σκηνής να νομιμοποιήσει όλους τους λαθρεποίκους, θα επισφραγίσει κι άλλες μειονότητες για να πει ότι η Ελλάδα δεν ανήκει στους Έλληνες. Μα τα ίδια λένε και οι καπιταλιστές. Ο ένας βάζει το κορμί και ο άλλος το χρήμα θέλοντας να δομήσουν μια νεοταξική Ελλάδα τύπου Φρανκεστάιν.

Εμείς οι Έλληνες Εθνικοκοινωνιστές απαντούμε σε όλους αυτούς που μας πολεμούν το ίδιο ως εμπόδιο στα σχέδιά τους ότι θα τους τα ακυρώσουμε. Τους απαντούμε ότι η Ελλάδα είναι ο ιερός τόπος Ελλήνων Ηρώων και Αγίων και έτσι θα παραμείνει. Ερχόμαστε με την ευλογία του Θεού και την εντολή του ελληνικού λαού για να χτίσουμε την Μεγάλη Ελλάδα των Ελεύθερων Ελλήνων και μόνον ενάντια στους πολέμιους της Πίστης μας και της Πατρίδος που ζητούν το κατέβασμα των Ιερών Συμβόλων μας. Με τα λάβαρα Χριστού και Ελλάδος πιο ψηλά από πρώτα δίχως τους εχθρούς μας, γραικύλους και νεοταξίτες.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

ΣΤΗΝ ΒΑΣΙΛΕΥΟΥΣΑ ΠΟΛΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ


ΑΘΗΝΑ 29-5-2012.

Μεγάλα έθνη είναι εκείνα που σέβονται την ιστορία και τιμούν τους ηρωικούς νεκρούς τους όχι μεμψιμοιρώντας ή προβαίνοντας σε στείρες αναφορές που τις παίρνει ο χρόνος και χάνονται, αλλά λαμβάνοντας δύναμη από τις τρανές γενιές που πέρασαν και δίνοντας όρκο πως θα ενσαρκώσουν τους πόθους του Γένους. Και η Ελλάς ως το μεγαλύτερο έθνος που έδωσε περιεχόμενο και νόημα στην ανδρεία και τη μεγαλοσύνη μέσα από τη γέννηση κοσμοκρατοριών αλλά και το αίμα των παιδιών της, θα πράξει το ιερό χρέος αντικρίζοντας την Βασιλεύουσα Πόλη του Ελληνισμού με βλέμμα αγέρωχο και ελληνικό ως αγγελτήριο μήνυμα χαρμόσυνης προσμονής κι όχι ως μοιρολόι. 

Το αγγελτήριο μήνυμα του Ελληνικού Έθνους αναφέρεται στην επιστροφή του Ελληνισμού στα πατρογονικά εδάφη της ελληνικής αυτοκρατορίας του Βυζαντίου. Αναφέρεται στην Ανάσταση του Γένους και την εθνική του ολοκλήρωση που κάποιοι διέκοψαν βιαίως με την μερική απελευθέρωση της πατρίδος μας μετά την παλιγγενεσία του Εικοσιένα. Είναι οι ίδιοι που πολέμησαν το Βυζάντιο. Οι ίδιοι που φέρανε την Τουρκία στην περιοχή μας με τις αυτοκρατορικές και άλλες παραλλαγές της έως σήμερα. Προσωρινοί ισχυροί του κόσμου και πολιτικοί εκμεταλλευτές της Πίστης και του Πατριωτισμού των Ελλήνων.

Ο αυτοκράτοράς μας Κωνσταντίνος Παλαιολόγος προ της επερχόμενης Αλώσεως της Πόλης πήρε επάνω του την βαριά ευθύνη της αντιστάσεως απέναντι σε υπέρτερες δυνάμεις που υποστηριζόντουσαν δολίως από την υποκριτική ηγεσία της «χριστιανικής» Δύσεως. Ο έμπορος των εθνών είχε κάνει την υποχθόνια δουλειά του και είχε μοιράσει το ανθελληνικό φιρμάνι. Ο Τούρκος ήταν πια έτοιμος να πάρει τη σκυτάλη από τις άθλιες σταυροφορίες, αφιονισμένος για το τελείωμα της υπερχιλιετούς ελληνικής αυτοκρατορίας από τα ταξίματα του Μωάμεθ Β του Πορθητή για μωχαμέτικους παραδείσους και ηδονικές απολαύσεις.

Ο Κωνσταντίνος Παλαιολόγος επάνω στα τείχη τής άλλοτε κραταιάς αυτοκρατορίας επιθεωρούσε την κατάσταση και εμψύχωνε τον στρατό του ως νέος Λεωνίδας τού μεσαιωνικού ελληνισμού. Είχε εξαντλήσει πολύ καιρό πριν τις διπλωματικές ενέργειες για τη σύναψη συμμαχιών. Αλλά οι «σύμμαχοι», πλην ελαχίστων εξαιρέσεων σαν τον Ιουστινιάνη που έσπευσε στην Πόλη για να πολεμήσει, είχαν κάνει τις επιλογές τους υπέρ του βολικού εισβολέα αφού αληθής τους στόχος ήταν το Βυζάντιο.

Ο Αυτοκράτοράς μας είχε εξαντλήσει την επιρροή του στην αντιμετώπιση του διχασμού ανάμεσα στους πρώτους της Φυλής μας για το εάν ήταν προτιμότερο το μουσουλμανικό φακιόλιο ή η παπική τιάρα αφού ο ίδιος ήταν αυτοκράτορας όλων των Ελλήνων και η δική του η απόφαση ήταν η Περιφανής Νίκη ή ο Έντιμος Θάνατος για τα ελληνικά όπλα. Η διάσωση του λαού και η ανόρθωση του Βυζαντίου.

Οι διχασμοί και οι λιποταξίες δεν λείψανε. Ανάθεμα αιώνιο στους προγόνους των ελληνόφωνων ολετήρων έως τις μέρες μας. Και τα συμμαχικά όπλα έξω από τα τείχη ήταν περισσότερα από ό,τι μέσα από αυτά. Χαρακτηριστική περίπτωση το γνωστό γιγάντιο κανόνι του διαβόητου Ουρβανού.

Όμως η απάντηση του Παλαιολόγου στον βάρβαρο κατακτητή Μωάμεθ τον Πορθητή, γέννημα Τούρκου και χριστιανικής σκλάβας ως λέγεται, γενίτσαρο κανονικό και μοχθηρό, στην πρόσκληση για την παράδοση της Πόλης είχε δοθεί ως αιώνιο ίχνος ελληνικής ανδρείας: «Το να σου παραδώσω την Πόλη ούτε δικό μου δικαίωμα είναι ούτε κανενός άλλου από τους κατοίκους της. Γιατί όλοι με μια ψυχή προτιμούμε να πεθάνουμε με τη θέλησή μας και δε λυπόμαστε για τη ζωή μας».

Την απόφαση για πόλεμο ολοκληρωτικό έως ενός τη μαρτυρεί και η τελευταία λειτουργία στην αυτοκρατορική εκκλησία της Αγίας Σοφίας όπου αυτοκράτορας, λαός, κλήρος και στρατός μετέλαβαν των αχράντων μυστηρίων. Και η μεγάλη απόφαση ήταν κοινή όλων όσων κουβαλούσαν μέσα τους την ακλόνητη πίστη πως ο αληθινός Έλληνας πολεμάει όρθιος για να ζήσει κυρίαρχος και δυνατός και δεν σέρνεται σαν το σκουλήκι για να επιβιώσει δέσμιος και ταπεινωμένος.

Εκείνες τις δραματικές ώρες ζωντάνευαν με μιας όλες οι παλιές ένδοξες στιγμές εμπρός στον υπέρτατο αγώνα της Φυλής. Ο Αυτοκράτορας είχε άριστη επίγνωση της έκβασης που θα είχε η αναμέτρηση με τις πολυπληθέστερες δυνάμεις των Τούρκων. Είχε όμως βαθιά ριζωμένη στην καρδιά την προγονική εντολή που έλεγε ξεκάθαρα πως ο Έλληνας δεν εγκαταλείπει ποτέ τα ιερά όπλα. Δεν κάνει ποτέ πίσω στο πεδίο της μάχης και δεν παραδίνεται. Ήξερε πως κάθε σταύρωση ακολουθείται από την ανάσταση. Και πως αν το Γένος των Ελλήνων πέσει μαχόμενο, θα σηκωθεί και πάλι. Θα παλέψει και θα γίνει πάλι μεγάλο και δυνατό.

Ο Κωνσταντίνος Παλαιολόγος έδωσε τον υπέρ πάντων αγώνα για Θεό και Ελλάδα. Μέχρι την ώρα που άθλιοι μισέλληνες άνοιξαν την Κερκόπορτα. Η Θυσία του αυτοκράτορα στο πλευρό του μαρτυρικού λαού του έγινε Θρύλος. «Σώπασε κυρά Δέσποινα και μην πολυδακρύζεις. Πάλι με χρόνια και καιρούς πάλι δικά μας θα είναι». Τώρα οι ίδιοι μισέλληνες και εμποράκοι σπρώχνουν τον Τούρκο για να μας επιτεθεί. Τώρα ο Θρύλος του Μαρμαρωμένου Βασιλιά που περιμένει την ώρα να δράξει ο Έλληνας το ξίφος θα γίνει πραγματικότητα. Η Μεγάλη Ελλάδα θα αναστηθεί. Το θέλει ο Θεός. Το προσμένει ο ελληνικός λαός. Είναι έτοιμος ο ελληνικός στρατός.

ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ



ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΝΩΜΑΛΙΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΣΩΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ


ΑΘΗΝΑ 28-5-2012.

Το σκηνικό του χάους και της τρομοκράτησης του ελληνικού λαού είναι αριστοτεχνικά στημένο. Το άπλωμα της απελπισίας και του εκβιασμού συντελείται με την απόλυτη και συνειδητή συμμετοχή ολόκληρου του νεοταξικού φάσματος εντός και εκτός ελληνικών συνόρων. Εξουσιαστές και αντιεξουσιαστές τάχα, ευρωπαϊστές και λαϊκιστές επιτηδευμένοι, άπαντες έχουν ανοικτούς διαύλους με τους τοκογλύφους και παγκοσμιοποιητές τυράννους.

Όλοι αυτοί οι ανθέλληνες που μας περιτριγυρίζουν πρέπει να γνωρίζουν πως τα σχέδια πολιτικής ανωμαλίας που έχουν επεξεργαστεί από κοινού δεν θα τους σώσουν. Και η Ελλάς δεν πρόκειται να σωριαστεί σε ερείπια όπως το επιθυμούν. Οι ζωές των Ελλήνων που έχουν χαθεί από τους λαθρομετανάστες και τις αυτοκτονίες θα αποδοθούν στους ηθικούς και φυσικούς αυτουργούς τού ξεπουλήματος της πατρίδος ως πράξεις εσχάτης προδοσίας στο ίδιο κατηγορητήριο για την οικονομική εξαθλίωση και την εκχώρηση εθνικής κυριαρχίας.

Η τοποθέτηση του βασικού στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ κ. Μπαλάφα στον τηλεοπτικό σταθμό Κόντρα στο ζήτημα των αμυντικών εξοπλισμών της χώρας όχι μόνο δεν αποτελεί έκπληξη αλλά σηματοδοτεί τον βασικό πυρήνα σκέψης ολόκληρου του επικίνδυνου πολιτικού συστήματος. Είπε λοιπόν ο «εθνοπατέρας» του κόμματος της πολλαπλά πριμοδοτούμενης επικοινωνιακά νεοταξικής και δήθεν αντιμνημονιακής Αριστεράς ότι το κόμμα του θα περικόψει ισχυρότατα τις αμυντικές δαπάνες, ενώ ερωτώμενος για τον τρόπο αντιμετώπισης του τουρκικού κινδύνου απάντησε επίμονα ότι θα το ρισκάρουν!

Όλα τα κόμματα του ντόπιου νεοταξισμού κατηγορούν τον Ελληνικό Εθνικισμό, ενώ όταν στριμώχνονται από την αγανάκτηση του ελληνικού λαού σπεύδουν να αντιμετωπίσουν τάχα τα αληθινά προβλήματα υπό τον φόβο στερήσεως εκλογικής δύναμης. Γιατί οι επαγγελματίες της πολιτικής αντιμετωπίζουν τον ελληνικό λαό ως ψηφομάζα και τίποτα άλλο.

Και έτσι όταν είδαν στην Πάτρα την αντίδραση των κατοίκων μετά από την εν ψυχρώ δολοφονία του συμπατριώτη μας από τους Αφγανούς λαθρομετανάστες και απέτυχαν να στιγματίσουν την ορθή συμπεριφορά συμπαράστασης των χρυσαυγιτών της περιοχής στους κατοίκους, άδειασαν το εργοστάσιο – κατάλυμα της παρανομίας, την πάλαι ποτέ ένδοξη Πειραϊκή Πατραϊκή και μετέφεραν τους λαθρομετανάστες στην Αθήνα! Με την άκρα αριστερά να υπερασπίζεται τον ταξικό λαθρομεταναστευτικό αδερφό της που πιάσανε οι δυνάμεις καταστολής.   

Όμως το πρόβλημα δεν λύνεται όταν το κρύβεις κάτω από το χαλί και τα διάφορα κέντρα υποδοχής των παρανόμων. Άλλη μια μεγάλη πρωτοτυπία του συστήματος. Η υποδοχή κι όχι η αποβολή των λαθρομεταναστών. Όμως τα περιστατικά φουντώνουν. Όπως η είσοδος κάποιων άλλων λαθρεποίκων σε ένα σπίτι στην Άρτα οι οποίοι ξυλοκόπησαν τον πατέρα, τον έδεσαν και στη συνέχεια βίασαν μπροστά του την κόρη του. Και παράλληλα συνεχίζονται οι αυτοκτονίες Ελλήνων, όπως του 60χρονου στο Περιστέρι που αυτοκτόνησε σε ένα παγκάκι λίγα μέτρα από μια παιδική χαρά κόβοντας τις φλέβες του ή της 90χρονης μάνας και του 60χρονου γιου που πέσανε από ύψος στο κενό στο Μεταξουργείο. Με τις αυτοκτονίες να έχουν υπερβεί τις 2000!

Την ίδια στιγμή το γαϊτανάκι της ποδηγέτησης του λαού μας για την ανάδειξη βολικής αριστεροσοσιαλφιλεύθερης κυβέρνησης με τον μπαμπούλα της χρεοκοπίας συνεχίζεται από τα γεράκια του νεοταξισμού. Η Deutsche Bank μας προτείνει την ελληνική έκδοση του ευρώ, το λεγόμενο Geuro. Η γερμανική τράπεζα μας προτείνει να εκδώσουμε υποσχετικές προς τους πιστωτές φτάνοντας σε ένα νέο νόμισμα για τις εσωτερικές συναλλαγές και την ισοτιμία του σε ευρώ για τις εξωτερικές. Με την προϋπόθεση ότι η τρόικα θα μας δίνει χρήμα μονάχα για το χρέος και τις τράπεζες κι όχι για τις πρωτογενείς δαπάνες του δημοσίου.

Μα τα μνημόνια ούτως ή άλλως έχουν συναφθεί με τη σύμφωνη γνώμη των προσκυνημένων πολιτικάντηδων μονάχα για να δεσμεύσουν την Ελλάδα στους τοκογλύφους και να εξαθλιώσουν τους Έλληνες. Και το BBC μας λέει το αυτονόητο, πως αν η Ελλάς σταματήσει να εξυπηρετεί το επαχθές χρέος δεν χρειάζεται καμία βοήθεια για την πληρωμή μισθών και συντάξεων.

Το γερμανικό περιοδικό Focus παρουσιάζει σε άρθρο υπό τον τίτλο «φόβοι για εμφύλιο πόλεμο» τις σχετικές δηλώσεις του πρώην υπουργού προστασίας του πολίτη ως αποτέλεσμα της κατάρρευσης των θεσμών. Το ίδιο περιοδικό παρουσιάζει τις θέσεις κάποιων παραγόντων του Βερολίνου πως πρέπει να αφεθεί η Ελλάδα να καταρρεύσει αν δεν συνεργαστεί. Αν δεν βγάλει δηλαδή κυβέρνηση δωσίλογων. Η γνωστή αμερικανική εφημερίδα Wall Street Journal προτείνει την είσοδο της Τουρκίας στην ευρωζώνη μόλις βγει η Ελλάδα για αναζωογόνηση. Και το ΔΝΤ ζητάει κυβέρνηση «εποικοδομητικού διαλόγου», όταν όλοι μαζί τάζουν ανάπτυξη με παράλληλη όμως τήρηση των μέτρων φτωχοποίησης.

Στο μεταξύ το υπουργείο οικονομικών παρουσιάζει έλλειμμα εσόδων περίπου 500 εκατομμυρίων ευρώ αθετώντας τις πληρωμές του προς τους προμηθευτές και οι εφορίες προχωράνε στην πρόσκληση φορολογουμένων για την τακτοποίηση των χρεών τους σε δόσεις επί την απειλή κατασχέσεως μισθών, ενοικίων και ακινήτων. Και οι κομματικοί εκφραστές του ντόπιου νεοταξισμού, από δεξιά έως αριστερά, μιλάνε για την επαναδιαπραγμάτευση του μνημονίου και την ουσιαστική αποδοχή του φτιαχτού χρέους.

Το καθεστώς των ανθελλήνων θα τελειώσει οριστικά. Οι Έλληνες δεν επιλέγουν τυράννους. Οι Έλληνες επιλέγουν συνειδητά τον Ελληνικό Εθνικοκοινωνισμό χτίζοντας την Ελλάδα της εθνικής ανεξαρτησίας και της κοινωνικής ευημερίας.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ










ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥΣ ΜΕ ΧΡΩΜΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟ

ΑΘΗΝΑ 27-5-2012.

Μέσα σε ένα γενικευμένο καθεστώς χαώδους ακυβερνησίας που παραδέχονται πολιτικάντηδες και δημοσιογράφοι του κατοχικού νεοταξικού καθεστώτος, το αγαπημένο παιδί του διεθνιστικού νεοταξισμού, η Τουρκία προβαίνει βαθμιαία στις προετοιμασίες και την τοποθέτηση του κατάλληλου σκηνικού προκειμένου να επιτεθεί στην πατρίδα μας. Εν μέσω των δολοφονιών Ελλήνων από λαθρομετανάστες, αυτοκτονιών συμπατριωτών μας και φημών για εμφύλιες συγκρούσεις στα πλαίσια της οικονομικής κρίσης οι τουρκομογγόλοι προκαλούν την Ελλάδα και ζητούν επιμόνως να οριστεί το τελευταίο νομοτελειακό σημείο συνάντησης για το ξεκαθάρισμα του λογαριασμού που μας χρωστάει η ιστορία.

Πλησιάζει με γοργούς ρυθμούς πλέον η στιγμή που θα πάρουν τις απαντήσεις τους όλοι αυτοί που κατηγορούσαν τους Έλληνες Εθνικιστές ως ρομαντικούς ονειροπόλους της Μεγάλης Ιδέας του Έθνους ή επικίνδυνους αντιδραστικούς στα παρανοϊκά τους σχέδια για τις ελληνοτουρκικές λυκοφιλίες. Θα πάρουν επίσης τις αμείλικτες απαντήσεις τους όσοι σχεδιάζουν τις ελληνοτουρκικές μπίζνες προκειμένου να τα οικονομήσουν και να λυθεί τάχα ένα μέρος του φτιαχτού οικονομικού προβλήματος.

Η Άγκυρα λοιπόν εμμένει να χαρακτηρίζει τουρκική υφαλοκρηπίδα όλα τα κυπριακά οικόπεδα στα οποία πραγματοποιούνται πετρελαϊκές έρευνες. Και έτσι αναφέρεται στις θαλάσσιες περιοχές δυτικά του νησιού που σύμφωνα με την ίδια τέμνονται με την υφαλοκρηπίδα της Τουρκίας στη Μεσόγειο. Αμφισβητούν δηλαδή οι Τούρκοι την κυριαρχία της ελεύθερης Κύπρου και επιζητούν με τη συμμετοχή τους στους ελληνικούς υδρογονάνθρακες να απορροφήσουν ολόκληρη τη νήσο. Και έτσι η Τουρκία απειλεί τις πετρελαϊκές εταιρίες ότι οποιαδήποτε ενέργειά τους θα φέρει την αντίδραση των κατοχικών αρχών και της τουρκικής πετρελαϊκής εταιρίας, δηλαδή την αντίδραση του επίσημου τουρκικού κράτους.

Ήδη οι τουρκικές αρχές έχουν ασκήσει διπλωματικές και οικονομικές πιέσεις προς τη ρωσική κυβέρνηση όπως μας ενημερώνει η κυπριακή εφημερίδα Φιλελεύθερος προκειμένου να ματαιωθεί μια ρωσοκυπριακή συνάντηση μείζονος ενδιαφέροντος για τη ρωσική εμπλοκή στην εκμετάλλευση του γεωφυσικού πλούτου της Κύπρου. Η συνάντηση αυτή σχεδιάζεται για τις 8 Ιουνίου με τη συμμετοχή του Αρχιεπισκόπου Κύπρου, του Κύπριου υπουργού Εμπορίου, του Ρώσου υπουργού Ενέργειας, εκπροσώπων ρωσικών ενεργειακών κολοσσών και υπηρεσιακών παραγόντων των δύο κυβερνήσεων.

Οι δε αναφορές του τουρκικού Τύπου για την παρουσία στην Κύπρο 20000 Ισραηλινών κομάντος στο νησί δεν αποτελεί τίποτα άλλο από μια πίεση της Άγκυρας προκειμένου να μπει στο ενεργειακό παιχνίδι. Οι Τούρκοι δεν παραλείπουν να στείλουν ωστόσο εκπροσώπους προς τα φιλαράκια τους για την εξομάλυνση των σχέσεων ενώ κάνουν τους δύσκολους και οι Ισραηλινοί ενώ διαψεύδουν τα παραμύθια περί των κομάντος δεν παραλείπουν να αφήσουν πιθανή χαραμάδα ως συνεισφορά στην επίλυση του κυπριακού.

Στην Ελεύθερη Θράκη με αφορμή το τουρκικό πανηγύρι για την μεταφορά χώματος από το «σπίτι» του σφαγέα Ελλήνων Κεμάλ, από το τουρκικό προξενείο Θεσσαλονίκης δηλαδή στην Τουρκία σημειώθηκαν πολλές αθλιότητες που σκοπεύουν να ερεθίσουν την ελληνική αντίδραση. Όχι βέβαια των σημερινών ψοφοδεών ελληνόφωνων αλλά την αντίδραση των Ελλήνων που διαθέτουν υψηλό εθνικό φρόνημα.

Ακούσαμε τον εκπρόσωπο του «συλλόγου αλληλεγγύης Τούρκων Δ. Θράκης» Χαγκιούντερ να μιλάει για τους «Τούρκους» της Δ. Θράκης που αγωνίζονται για δημοκρατία στη χώρα της δημοκρατίας και οι οποίοι αποτελούν αναπόσπαστο τμήμα του τουρκικού έθνους. Ο δε πρόεδρος της «τουρκικής» νεολαίας Κομοτηνής Κοράι Χασάν ξεστόμισε με θράσος ότι «οι «Τούρκοι» της Δ. Θράκης είναι οι μόνιμοι Φρουροί των εδαφών όπου γεννήθηκε ο Ατατούρκ και της Δ. Θράκης».

Στο μεταξύ σε διήμερο συνέδριο που διεξήχθη σε ξενοδοχείο της Κομοτηνής από το «σύλλογο αλληλεγγύης Τούρκων της Δ. Θράκης» και την «Πλατφόρμα Γυναικών Δ. Θράκης», τον κεντρικό ρόλο είχε η σύμβουλος του Τούρκου υπουργού εξωτερικών Οζτζάν. Η εν λόγω Τουρκάλα είπε στο ακροατήριο των μουσουλμάνων γυναικών ότι είναι υποψήφιες να γίνουν ο κινητήρας της αλλαγής στη Δ. Θράκη. Προσδιόρισε μάλιστα τη Δ. Θράκη ως κοινωνία με τουρκική ταυτότητα και την ισλαμική ταυτότητα της Τουρκίας ως κομμάτι της μουσουλμανικής κοινωνίας. Την ίδια στιγμή σύμφωνα με τον τουρκικό Τύπο οι ελληνόφωνοι ολετήρες σχεδιάζουν να διευκολύνουν τη χορήγηση δεκαπενθήμερων διαβατηρίων σε Τούρκους «τουρίστες» και κάποιοι οικονομικοί παράγοντες στη Ρόδο ψάχνουν την αναθάρρηση του τουρισμού εξ ανατολών!

Παράλληλα Τουρκία και ΗΠΑ υποστηρίζουν από κοινού τα Σκόπια και την είσοδό τους στο ΝΑΤΟ ως «Μακεδονία». Ράμσφελντ, Κοέν και Μπέργκερ επιθυμούν εγκαταστάσεις και ανθρώπινο δυναμικό για τη συμμαχία. Από κοντά ακολουθεί και η Κλίντον ενώ ο Νταβούτογλου δηλώνει «Μακεδόνας» υπερασπιζόμενος τα δήθεν δικαιώματα καπηλείας των Σκοπιανών επί της εθνικής μας κυριαρχίας και κληρονομιάς.

Την ίδια στιγμή ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ αντιστράτηγος Κωσταράκος μετά την κινητοποίηση των δυνάμεων ταχείας αντίδρασης και το κλείδωμα των αιθέρων από την Ελληνική Αεροπορία έδωσε εντολή για την ετοιμότητα άμεσης εκτέλεσης βολής της ελληνικής αεράμυνας. Πρόκειται για άσκηση που αφορά όλο το σύστημα των ραντάρ, των πύργων ελέγχου και των αντιαεροπορικών συστημάτων.

Η Ελλάς αλλάζει σταδιακά σελίδα και αναγεννιέται με την σταθερή άνοδο του Ελληνικού Εθνικοκοινωνισμού. Και ο Ελληνικός Στρατός προτάσσει την υψηλή ευθύνη και πίστη προς την Μεγάλη Πατρίδα μας Ελλάδα έτοιμος να συντρίψει τον εχθρό. Κοπιάστε λοιπόν Τούρκοι να λάβετε το τέλος σας με χρώμα ελληνικό.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

ΚΑΘΑΡΣΗ ΚΑΙ ΕΝΔΥΝΑΜΩΣΗ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ


ΑΘΗΝΑ 26-5-2012.

Η Ελλάς καλείται να δώσει λύσεις ριζικές και οριστικές στα προβλήματα που αντιμετωπίζει. Τα δε προβλήματα που αντιμετωπίζουμε είναι κατά μείζονα λόγο εθνικά και πολιτικά, η δε οικονομική κρίση αποτελεί την αιχμή του δόρατος που έχουν στρέψει οι εχθροί του Έθνους σε βάρος μας. Η οικονομία χρησιμοποιείται από νεοταξίτες και πολιτικάντηδες προκειμένου να αδυνατίσουν οι άμυνες του λαού μας. Όμως η πηγή των πραγματικών προβλημάτων μας, σπορά γνήσια κι αυτή των ίδιων ανθελλήνων, είναι κατάσταση δομική και θεσμοθετημένη. Είναι το σαθρό πολιτικό σύστημα που έχει φτιάξει ένα κράτος εχθρικό έναντι του έθνους.

Όταν οι ψεύτικοι σύμμαχοι και εταίροι της πατρίδος μας εκβιάζουν οικονομικά και οι Τούρκοι προετοιμάζονται στρατιωτικά, άπαντες βυσσοδομούντες σε βάρος της εθνικής μας κυριαρχίας, είναι τουλάχιστον προκλητική η εικόνα των καθεστωτικών κομμάτων να πλειοδοτούν μεταξύ τους για την κατάληψη της θέσεως του ιδανικού σωτήρα της Πατρίδος. Να προσπαθούν να περάσουν στην ελληνική κοινωνία την άποψη ότι η μπόχα και η δυσωδία των ανομιών και της προδοσίας θα εξαλειφτεί από αυτούς που παρήγαγαν το κακό.

Είναι μάλιστα εξαιρετικά παρανοϊκή σύλληψη η διαρκής πολυδιάσπαση του ελληνικού λαού με το εφεύρημα των νέων τάχα κομμάτων όταν αυτό που απαιτείται είναι η ολική εκχέρσωση του σάπιου πολιτικού εδάφους και η ενότητα του λαού μας με πρόκριμα τον Πατριωτισμό υπό την ελληνική σημαία και μόνον.

Τίποτα δεν μπορεί να επιβάλλει σε ένα έθνος την επιβράβευση της διαφθοράς και την ατιμωρησία αν προηγουμένως δεν έχει πάρει δημόσιο αξίωμα και νομοθετική εξουσία ο διεφθαρμένος. Τίποτα δεν μπορεί να οδηγήσει ένα έθνος με πλούσια παραγωγή και πλουτοπαραγωγικό ορίζοντα στα ταμεία των τοκογλύφων αν προηγουμένως η πολιτική εξουσία δεν έχει ρημάξει την εθνική γη και δεν έχει συρθεί σε σκοτεινούς διεθνείς διαδρόμους ψεύτικης ανάπτυξης.

Τίποτα δεν μπορεί να οδηγήσει ένα μεγάλο έθνος στον διασυρμό και την απώλεια εθνικής κυριαρχίας αν προηγουμένως η πολιτική του ηγεσία δεν έχει σημειώσει νέες μεγάλες επιδόσεις εθνικής προδοσίας. Κι όμως, στο ψευτορωμέϊκο έως σήμερα ασκεί πολιτική διοίκηση η σύμπραξη διαφθοράς, ξεπουλήματος και προδοσίας ως καθεστωτική αντίληψη.

Ο ολέθριος συνδυασμός των χαρακτηριστικών γνωρισμάτων που κουβαλάει το νεοταξικό πολιτικό σύστημα είναι αγωγός και μεταδότης δύο δεινών στο σώμα της πατρίδος μας. Το ένα δεινό είναι ο αφελληνισμός του Έθνους που επιτυγχάνεται τόσο με τις ξενοκίνητες πολιτικές ενέργειες όσο και με την απίστευτα μεγάλη έφοδο των λαθρομεταναστών στην ελληνική κοινωνία.

Το άλλο δεινό είναι η απόπειρα αποδυνάμωσης των εθνικών και πατριωτικών δυνάμεων ως φυσικής και νομοτελειακής ασπίδας του ελληνικού έθνους. Είναι δηλαδή η επιχείρηση συρρίκνωσης του Εθνικιστικού Λαϊκού Κινήματος που ανεβαίνει διαρκώς στηριγμένο στα αστείρευτα φυσικά χαρίσματα και την μοναδική ικανότητα και εργατικότητα του ελληνικού λαού.

Όμως το Εθνικοκοινωνικό Κίνημα δεν ποδηγετείται και φυσικά δεν συμβιβάζεται. Η δική μας πρόταση δεν είναι η αλλαγή των πολιτικών ρόλων μες στο ίδιο μίζερο και ανθελληνικό κράτος. Η δική μας πρόταση δεν είναι η συντήρηση μήτε του ψευτορωμέϊκου μήτε του φθαρμένου πολιτικού συστήματος. Η δική μας πρόταση είναι η αποβολή ολόκληρου του μηχανισμού των ολετήρων.

Εμείς θα προχωρήσουμε άμεσα στην κάθαρση του πολιτικού τοπίου και στην ενδυνάμωση ενός αληθινά εθνικού και λαϊκού κράτους. Θα κοιτάξουμε με ευθυκρισία και τόλμη το έμψυχο δυναμικό της πατρίδος μας και θα βάλουμε ως κριτήριο αξιολόγησης το ήθος, την εργατικότητα και την πίστη προς την πατρίδα. Ανήθικοι, διχαστές και ελαστικές εθνικές συνειδήσεις δεν έχουν καμία θέση στην Ελλάδα του Εθνικοκοινωνισμού.

Όταν ένας ανθρώπινος οργανισμός νοσεί, τότε αυτό που φροντίζουμε άμεσα είναι να απομακρύνουμε με την κατάλληλη αγωγή το μικρόβιο. Κι όταν μια εθνική κοινότητα αντιμετωπίζει έναν σοβαρό κίνδυνο, τότε προχωράει στη συσπείρωση και τη μαζική αντίσταση έναντι του κινδύνου. Αν πάρεις ένα κομμάτι ξύλο και επιχειρήσεις να το λυγίσεις, είναι βέβαιο ότι θα το πετύχεις. Αν πάρεις όμως πολλά κομμάτια ξύλου και επιχειρήσεις το ίδιο πράγμα, τότε θα βρεις μεγαλύτερη αντίσταση και θα αποτύχεις.

Αυτή ακριβώς είναι η ορθή πολιτική στρατηγική που εκφράζει ο Εθνικοκοινωνισμός με ταυτόχρονη και συντονισμένη δράση τόσο στις υποθέσεις του Έθνους μας όσο και στην λειτουργία της κοινωνίας. Η άμεση αλλαγή του σάπιου οργανισμού από έναν άλλο εθνικά καθαρό και υγιή. Η αντικατάσταση του ξενοκίνητου από τον εθνικά και φυλετικά εγγενή παράγοντα και η αντικατάσταση του ξιπασμένου από τον αγωνιστή που εργάζεται για το καλό της εθνικής κοινότητας.

Και επειδή το Ελληνικό Έθνος παράγει πλούτο και χτίζει πολιτισμούς, θα επιδοθούμε μέσω της εθνικής εγρήγορσης και της κοινωνικής αλληλεγγύης στην ενδυνάμωση του Ελληνικού Έθνους ώστε να συντρίψουμε τους εχθρούς μας και να κάνουμε την πατρίδα μας αληθινή Δύναμη. Όταν λέμε αληθινή Δύναμη, εννοούμε την οικοδόμηση ενός Έθνους που έχει αποκλειστικό σκοπό και στόχο να καταγάγει Νίκες και να δημιουργεί Δίκαιο. Σκοπός του Εθνικοκοινωνικού Κινήματος είναι η δημιουργία ενός αρραγούς κοινωνικού μετώπου και ενός εθνικού συστήματος επιβολής των ελληνικών θέσεων και απαιτήσεων στο εξωτερικό περιβάλλον. Μια εθνικά καθαρή και πολιτικά δυνατή Ελλάδα απαλλαγμένη από πολιτικούς μειοδότες και νεοταξικούς εχθρούς.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ


   

 

Ο ΕΛΛΗΝ ΔΥΝΑΤΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΑΧΑ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ


ΑΘΗΝΑ 25-5-2012.

Όταν η πολιτική διοίκηση της εθνικής κοινότητας αγνοεί τις επιδιώξεις και την ταυτότητα του Έθνους εξυπηρετώντας ξένα συμφέροντα  υπό το πρόσχημα της ειρηνικής συνύπαρξης των λαών και της λογιστικής τακτοποίησης δήθεν εθνικών χρεών, τότε αυτοκαταργείται. Ο δε λαός έχει την υποχρέωση να καθαιρέσει την επικίνδυνη ηγεσία.

Είναι σαφές ότι οι δυνάμεις της παγκόσμιας νεοταξικής διακυβέρνησης ως συνύπαρξη εννοούν την υπέρβαση και κατάργηση των εθνικών συνόρων από την παγκοσμιοποίηση της πολιτικής διοίκησης. Απώτατος στόχος τους είναι η αντικατάσταση των εθνών από το παγκόσμιο υπερκράτος.

Όμως ο Έλληνας ανήκει μονάχα στο Ελληνικό Έθνος και η επιδίωξη η δική του είναι η υπηρέτηση του εθνικού συμφέροντος και η ανάπτυξη της ελληνικής κοινωνίας. Ο δε Πατριωτισμός του δεν είναι τυχαίο και συγκυριακό φαινόμενο, αλλά εγγενές στοιχείο της προσωπικότητας και του γενετικού του κώδικα.

Έλεγε ο μεγάλος πατριώτης και εθνικός μας ποιητής Κωστής Παλαμάς ότι ο εθνικισμός στον Έλληνα είναι έμφυτος και ότι ο ίδιος ήταν Εθνικιστής. Ο μεγάλος ποιητής του Ελληνικού Έθνους υπήρξε ο υμνητής του μεγαλείου της φυλής μας και συνεπής οραματιστής της Μεγάλης Ιδέας του Γένους, της εθνικής μας ολοκληρώσεως. Ένας σύγχρονος προφήτης του Ελληνισμού που είχε προβλέψει την είσοδο στα πολιτικά μας πράγματα του σιωνισμού, των παγκόσμιων μεγάλων συμφερόντων και της σάπιας ελληνόφωνης πολιτικής φατρίας των ενσυνείδητων ραγιάδων και προδοτών της Φυλής μας.

Η ελληνική κοσμοθεωρία είναι η μοναδική ιδεολογική βάση του Ελληνικού Εθνικοκοινωνισμού. Για τον Έλληνα δεν υπάρχουν κριτήρια αντιμετωπίσεως του εχθρού της Ελληνικής Φυλής ούτε κριτήρια προσεγγίσεως του φερόμενου φίλου. Και η ίδια η ελληνική κοινωνία δεν είναι φέουδο κανενός ούτε οικόπεδο που διαμοιράζεται στους κληρονόμους ανήθικων και ανθελληνικών συμφερόντων. Ο Έλληνας οδηγείται στις πολιτικές του αποφάσεις και καθοδηγείται στις πολιτικές του ενέργειες με γνώμονα το καλύτερο αποτέλεσμα της Ελληνικής Πολιτείας στην οικονομία, στην κοινωνία και στον διεθνή περίγυρο.

Ο Έλληνας δεν είναι ουραγός. Είναι ο πρώτος μες στην κοινωνία των εθνών. Δεν εκπολιτίζεται από βαρβάρους, αλλά εκπολιτίζει βαρβάρους. Δεν μπαίνει κάτω από ξένες σημαίες και εντολές, αλλά υψώνει ψηλά την ελληνική σημαία σε κάθε βήμα του στην οικουμένη και προωθεί την ελληνική σκέψη και κυριαρχία. Δεν επηρεάζεται από τις σειρήνες της ψευτοδιανόησης και του οικουμενισμού αλλά αφουγκράζεται τα νάματα των σοφών της φυλής μας, ατσαλώνει το ηθικό και το φρόνημα των συγκαιρινών του Ελλήνων και εργάζεται για την οικοδόμηση ενός εθνικού και λαϊκού κράτους που θα προκύψει από τα δικά του χέρια και τη δική του φωνή.

Ο Έλληνας δεν χαρίζει τίποτα ολότελα δικό του σε υπάρξεις έξω από τον ελληνικό κόσμο. Δεν ανοίγει το σπιτικό του και δεν το εγκαταλείπει για να έρθουν άλλοι να το κατοικήσουν. Και δεν του πρέπει να κάνει πολιτική διοίκηση με ανθρώπους που έχουν ή χρησιμοποιούν ελληνική γλώσσα αλλά ανθελληνική καρδιά και νου.

Ο Έλληνας πολεμά για την Μακεδονία και για την Σημαία του γιατί δεν είναι απλό χώμα ούτε κάποιο πανί όπως λένε εχθροί πάσης φύσης. Η εθνική μας γη, λεύτερη και σκλαβωμένη, ελληνική για πάντα, είναι οι αιματοπότιστοι βωμοί και εστίες των πατεράδων μας, το άγιο βήμα που έχει καμωθεί για να κοινωνούν μονάχα Έλληνες. Και η Σημαία Μας είναι ο αρχηγός της συντεταγμένης παρατάξεως των Ελλήνων. Ο όρκος ο ιερός από τα βάθη των αιώνων και για πάντα που λέει πως η πατρίδα παραδίδεται στις νέες γενιές Ελλήνων πάντα μεγαλύτερη και καλύτερη κι όχι ως απαξιωμένη οντότητα σε μια αλυσίδα υπόδουλων εθνών. 

Το ελληνικό έθνος έχει γεννηθεί ως φάρος της ανθρωπότητος. Είναι το κάστρο της ελληνικής ελευθερίας και ισχύος. Ποτέ δεν συμβιβαστήκαμε ψάχνοντας απελευθερωτές και «ιερές συμμαχίες». Για τον Ελληνισμό και για τον Ελληνικό Εθνικοκοινωνισμό η Ελλάς ήταν, είναι και θα είναι ισοβίως Αίμα και Φυλή. Είναι ο αταλάντευτος και ανόθευτος φορέας εθνικής καταγωγής και φυλετικής συνείδησης που ενώνει τους Έλληνες στο δρόμο της δημιουργίας και της προόδου.

Ο Έλληνας βάζει τους δικούς του όρους για την εκπλήρωση της αποστολής του Έθνους μας. Δεν δέχεται καμία άρχουσα τάξη γιατί ο μόνος που αποτελεί γνήσια άρχουσα τάξη είναι ο κτίστης της πολιτειακής συγκρότησης και του ανθρώπινου πολιτισμού. Άρχουσα τάξη κατά συνέπεια είναι ο Έλληνας. Το ελληνικό φως θα αναμετρηθεί εκ νέου με το νεοταξικό σκοτάδι. Αλλά στο τιμόνι του έθνους δεν θα είναι πλέον ο ραγιάς των ραγιάδων όπως έλεγε ο Κωστής Παλαμάς ούτε η αναπαλαιωμένη έκδοση των πολιτικάντηδων που κάμουν τα υποτιθέμενα νέα κόμματα από τις ίδιες φθαρμένες βάσεις.

Στην νέα γέννα της ανακαινισμένης Ελλάδος τα σκήπτρα της εθνικής εξουσίας θα τα πάρει στα στιβαρά του χέρια ο Έλληνας που διαθέτει καθαρή συνείδηση και δυνατή θέληση να τσακίσει τους ανθέλληνες και να τρανώσει το Ελληνικό Έθνος. Κι αυτός ο Έλληνας δύναται να είναι μονάχα εθνικιστής. Μπροστά και πάντα πρώτοι με τη γη να τρέμει στο πέρασμα του Ελληνισμού και του Εθνικοκοινωνισμού. Με την αυγή της Φυλής μας να υποδέχεται το φως το χρυσό του ζωογόνου ελληνικού ήλιου.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
 








Η ΕΓΕΡΣΗ ΤΩΝ ΖΩΝΤΑΝΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ


ΑΘΗΝΑ 24-5-2012.

Το πολιτικό σύστημα που τυράννησε την Ελλάδα, την έγδυσε και την παρέδωσε στα γαμψά νύχια του νεοταξισμού έχει ουσιαστικά εκπνεύσει. Το έχει συνειδητοποιήσει πριν καν πάει σε εκλογές. Και το Εθνικοκοινωνικό Κίνημα γνωρίζει από την πλευρά του ότι η σωτηρία του Έθνους δεν θα έρθει από τις εκλογές και τις επιθυμίες των νεκροζώντανων συμβιβασμένων αλλά από την έγερση και τον εθνικό αγώνα των Ζωντανών Ελλήνων. Οι δε εκλογές, οι διαβουλεύσεις, οι δαιμονοποιήσεις των πατριωτών από τον παλαιοκομματισμό στο σύνολό του είναι ο συνασπισμός των προδοτών και των φθαρμένων ενάντια στην λογική του έθνους και τον ελληνικό λαό.  

Το προτεκτοράτο που αυτοαποκαλείται με θράσος «ελληνικό» κράτος έχει μετατραπεί διακηρυγμένα πλέον σε «συμμαχική» βάση της παγκόσμιας εξουσιαστικής συμμορίας. Έχει στρατευτεί στη γραμμή του προσωρινού νικητή και οραματιστή της παγκόσμιας διακυβέρνησης νεοταξισμού ενάντια στον «ηττημένο» ελληνικό λαό, ενάντια δηλαδή στις δυνάμεις της καθημερινότητας που προασπίζονται πατρίδα και λαό.

Οι γραικύλοι πολιτικάντηδες του καθεστώτος επικαλούνται με θράσος το καλό της ελληνικής κοινωνίας όταν μάχονται τα μέλη αυτής της κοινωνίας, τους Έλληνες. Συσπειρώνονται γύρω από τους τοκογλύφους που τάζουν δάνεια αντί εθνικής γης εξουθενώνοντας τα έσχατα αποθέματα ελληνικής παραγωγής με το τουρκικό μαντρόσκυλο να μας απειλεί.

Οι ένοπλες δυνάμεις της πατρίδος μας είναι το μοναδικό ζωντανό κύτταρο της μισολιπόθυμης πολιτείας. Η επιχειρησιακή ετοιμότητα και η αστείρευτη ικανότητα της φυσικής αριστοκρατίας του ελληνικού έθνους καλύπτουν όλο το εύρος των ελληνικών συνόρων δίνοντας δυνατή απάντηση στους τουρκομογγόλους χωροφύλακες της παγκόσμιας τυραννίας.

Ο Ελληνικός Στρατός είναι ο μοναδικός εταίρος των Ελλήνων που πιστεύουν στον Εθνικισμό και τον Πατριωτισμό, που πιστεύουν δηλαδή στην αφύπνιση του ανερχόμενου Ελληνισμού στο δρόμο για την αληθινή απελευθέρωση και την συντεταγμένη δημιουργία της δυνατής Ελλάδος με την εργασία όλων των Ελλήνων που επιθυμούν την αυτοφυή ανάπτυξη του Εθνικού Κράτους.

Ο Ελληνικός Εθνικοκοινωνισμός αντιστρατεύεται τον πολιτικό εσμό των χαμερπών υπάρξεων που λειτουργούν όπως λέει ο λαός μας με τρόπο τέτοιο σαν να έχουν βάλει στο σώμα και το νου ηλεκτρονικό τσιπάκι. Αυτό που σκοπεύουν να φέρουν στους Έλληνες μέσα από την ηλεκτρονική συναλλαγή των πάντων στην πολιτική διοίκηση.

Απέναντι στα πολιτικά βαμπίρ του καταρρέοντος καθεστώτος υπάρχει η μεγάλη υγιής λαϊκή βάση που απέναντι στο διεθνισμό και την απώλεια της εθνικής κυριαρχίας προτάσσει την διατήρηση της εθνοφυλετικής ταυτότητος, της ελληνικής αγοράς εργασίας, της ελληνικής περιουσίας και γης σε χέρια μονάχα ελληνικά για την ανάπτυξη πατρίδος και κοινωνίας κι όχι του παγκόσμιου υπερκράτους και των τραπεζών.

Είναι η ώρα των Ελλήνων που θέλουν να δουν τον μόχθο τους να αποκτάει σχήμα και αξία ανάπτυξης στη διάθεση της Ελλάδος. Η ώρα των Ελλήνων που θέλουν να δώσουν τη δική τους μάχη για την ελληνική σημαία και τη μεγαλοσύνη του Ελληνικού Έθνους. Είναι η ώρα των Ελλήνων που θέλουν πατριωτική ηγεσία των ικανότερων προσωπικοτήτων στο πλευρό του αιτούντος κοινωνική δικαιοσύνη λαού.

Είναι η στιγμή που τα ηνία της χώρας θέλουν χέρια ανθρώπων αποφασισμένων να προτάξουν το αίμα της φυλής ενάντια στο μελάνι των νεοταξικών υπονόμων. Τώρα πια βγαίνουν στο προσκήνιο οι Ζωντανοί Έλληνες που βροντοφωνάζουν το εθνικιστικό τους συναίσθημα και δεν παζαρεύουν την υποταγή του λαού στα ξένα συμφέροντα. Αξιώνουν τον υποσκελισμό των ανθελλήνων από το Ελληνικό Δίκαιο. Αξιώνουν μια ενεργή κοινωνία Ελλήνων γεμάτων θέληση για ζωή προκειμένου να συντρίψουν την πολιτική και κοινωνική αυτοκτονία του Ελληνισμού μας.

Το Εθνικοκοινωνικό Κίνημα είναι η φωνή των αληθινά ελεύθερων Ελλήνων. Η πατρίδα μας δεν είναι σε καμία περίπτωση ελεύθερη. Αυτό το παραδέχονται πλέον ανοικτά οι πολιτικοί ολετήρες. Διότι ελεύθερος είναι αυτός που αυτοδιοικείται, αναπτύσσεται και μεγαλώνει ως πολιτική οντότητα. Όλες οι άλλες εκφράσεις του πολιτειακού βηματισμού είναι εκφράσεις δουλείας.

Ο Ζωντανός Έλληνας είναι αυτός που ορίζει την προσωπικότητά του. Εμείς δεν συναλλασσόμαστε με τους εκπροσώπους της παγκόσμιας άρχουσας τάξης που διαλέγουν πόσο στενά ή χαλαρά θα είναι τα δεσμά του Ελληνισμού αλλά με τον ίδιο τον Ελληνισμό που ξέρει ότι για να ζήσει θα πολεμήσει πολιτικά ή όπως αλλιώς πρέπει προκειμένου να αυξηθεί η εργώδης ευημερία εντός των συνόρων και η εθνική ισχύς στις ζώνες των εθνικών μας συμφερόντων. Είναι δηλαδή εκείνος ο Έλληνας που παράγει και αυξάνει Ελλάδα.

Αυτό λοιπόν που πρώτα από όλα εγέρθηκε είναι η εθνική συνείδηση και η κοινωνική αλληλεγγύη. Είναι το αυξημένο συναίσθημα της αυτοσυντήρησης και ο ισχυρός γενετικός κώδικας της ελληνικής υπερηφάνειας που έχουν δομηθεί σε ποταμούς θυσιών και ιστορικού μεγαλείου. Είναι η Ελλάδα που έκτισε κοινωνίες και πολιτισμούς που συνταιριάζει τους ποταμούς της θέλησης στην καρδιά του λαού μας που έως χθες ήταν φυλακισμένη.

Αυτήν την θέληση του λαού, αυτήν την έγερση των Ζωντανών Ελλήνων είναι που απελευθέρωσε ο Λαϊκός Εθνικισμός. Αυτοί είναι οι εταίροι, σύμμαχοι και εντολείς του Εθνικοκοινωνικού Κινήματος. Γι’ αυτούς υπάρχουμε και μ’ αυτούς θα πορευτούμε είτε διά εκλογών είτε και κυρίως μες στην κοινωνία. Τα βαμπίρ και οι θαυμαστές τους δεν μας νοιάζουν. Είναι η ώρα των Επαναστατών της Μεγάλης Ελλάδος.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ


Υποσμηναγός Κωνσταντίνος Ηλιάκης. Αθάνατος!


ΑΘΗΝΑ 23-5-2012.

Σε τούτη εδώ τη γη μαρτύρων και ηρώων το ελληνικό αίμα αντιπάλευε και αντιπαλεύει το φθόνο και το μελάνι του εχθρού. Οι θυσίες των Φρουρών του Ελληνικού Έθνους δίνουν τις πρέπουσες απαντήσεις στον Τούρκο και τους υποστηρικτές του, εντός και εκτός συνόρων. Αυτή την λεβέντικη απάντηση έδωσε και ο υποσμηναγός Κωνσταντίνος Ηλιάκης στις 23 Μαΐου 2006 δίδοντας βροντερό παρών στο πάνθεον των ηρώων της Φυλής μας. Ο χειριστής του μαχητικού F16 της 115 πτέρυγας μάχης εκείνη την ημέρα εκτέλεσε επάνω από την Κάρπαθο την τελευταία αποστολή αναχαίτισης τουρκικών αεροσκαφών όταν ένας υπάνθρωπος Τούρκος της μογγολικής στέπας του στέρησε τη ζωή με τη ρίψη πυραύλου. Ο Κωνσταντίνος Ηλιάκης όμως, άξιος συνεχιστής της παραδόσεως του Ίκαρου και των φτερωτών γιων του ανέμου, κέρδισε μόνιμη θέση στην καρδιά των Ελλήνων που βρίσκουν σκέπη και προστασία μονάχα στην Πατρίδα και τις θυσίες των στρατευμένων παιδιών της. Η δικαίωση των αγώνων αυτών πλησιάζει γοργά. Υποσμηναγός Κωνσταντίνος Ηλιάκης. Αθάνατος! 

ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΗΡΗΤΙΚΟΣ


ΑΘΗΝΑ 23-5-2012.

Η ποιοτική διάκριση των πολιτικών παρατάξεων σε ειδικές κατηγορίες με κοινωνικά κυρίως χαρακτηριστικά γνωρίσματα εξυπηρετεί την καλύτερη υποτίθεται επαφή των μαζών με τις ιδεολογίες μέσα από συγκεκριμένα συστήματα αξιών. Τις περισσότερες ωστόσο φορές η κατηγοριοποίηση αυτή κινείται με πλασματικούς όρους για την κραυγαλέα αποτύπωση δυσδιάκριτων όσο και ανύπαρκτων διαφορών για λόγους καθαρά ποδηγετήσεως και πολυδιασπάσεως των πολιτών. Ταυτόχρονα η κοινωνική χροιά της πολιτικής δραστηριότητας δεν διαθέτει ούτε ίχνος επικαιροποιημένης αναφοράς αφού αντιμετωπίζει προσωπικά και εθνικά ζητούμενα διαφορετικής φύσεως με ενιαίο στατικό τρόπο στη δυναμική πορεία του χρόνου.

Μια αγαπημένη διάκριση του λαού που μετέρχεται το πολιτικό ιερατείο του τοπικού νεοταξικού συστήματος είναι αυτή μεταξύ των ριζοσπαστικών σοσιαλμαρξιστών και των συντηρητικών φιλελεύθερων. Είναι ο προσδιορισμός της σκέψεως και της ενέργειας στα ζητήματα της εθνικής κοινότητας με γνώμονα την εξελικτική και την θεμελιακή ροή των πραγμάτων. Η διαχρονική αντιπαράθεση ανάμεσα στην πολιτική μερίδα που επιζητά κοινωνικές μεταβολές και ανατροπές από την μια πλευρά και στην πολιτική μερίδα που προασπίζει τον αυθεντικό χαρακτήρα και την πατροπαράδοτη δομή της εθνικής ταυτότητας και της κοινωνικής συνύπαρξης.

Είναι η αποτύπωση της εικόνας του πιο πρόσφατου διχασμού που έχει βιώσει ο λαός μας στην προσπάθεια του σιωνιστικού νεοταξισμού και των ντόπιων πρακτόρων του να διαχωρίσουν και τελικά να αποκολλήσουν τις συνιστώσες της Πατρίδος και της Κοινωνίας χρεώνοντάς τις με την χωριστή και αλληλοσυγκρουόμενη τάχα πολιτική συμπεριφορά. Όμως η αντιπαράθεση πατριωτών και διεθνιστών είναι το αποτέλεσμα του φυσιολογικού διαχωρισμού της προσηλώσεως ανάμεσα στον Ελληνισμό και τον ανθελληνικό κοσμοπολιτισμό.

Και αν οι προτεραιότητες ενός εκάστου πολίτη είναι υπόθεση ξεκάθαρη, τότε αυτό σημαίνει ότι η καθοδήγηση των πολιτών και η εξάρτηση αυτών από τα κελεύσματα του υλισμού και της παγκοσμιοποίησης για το νέο πολιτικό τούτη τη φορά παιδομάζωμα σε βάρος του Έθνους απαιτούσε την πολυδιάσπαση με την διαίρεση του λαού ακόμη και μέσα στους ομοιογενείς πολιτικούς πόλους. Ο ριζοσπαστισμός θα άμβλυνε τις λειτουργίες του παραδοσιακού κράτους και η συντήρηση θα δημιουργούσε ανισομέρεια μες στους κόλπους των ανατρεπτικών.

Τα δύο στρατόπεδα θα διαμοιράζονταν σε περισσότερα και οι εστίες της πολιτικής φωτιάς που θα καίγανε την ενότητα του ελληνικού λαού θα απλώνονταν με μεγαλύτερη ένταση. Όπως και συνέβη. Ο ριζοσπάστης δεν ήταν αυτός που διέλυε τα δεσμά της δουλείας του μοχθηρού κερδοσκοπικού παράγοντα και ο συντηρητικός δεν ήταν αυτός που θα έσπαγε τα δεσμά της δουλείας του ξένου ανθελληνικού παράγοντα. Δεν ήταν πια ο εαυτός τους από τη στιγμή που διαχώρισαν τη φύση του αγώνα τους ενώ τα προβλήματα αφορούσαν και αφορούν το σύνολο του ελληνικού λαού. Το ίδιο ακριβώς συμβαίνει με τις επιδιώξεις αφού η εθνική ανεξαρτησία και η κοινωνική συνεργασία αφορούν τους πάντες.

Κι όμως οι εχθροί της Φυλής μας που παρεισέφρησαν στις πολιτικές ζυμώσεις διαμορφώνοντας αυτές μέσω των πρακτόρων τους πέρασαν την ισοπέδωση του Έθνους και της Πίστεως ως τάχα ριζοσπαστική ενέργεια και την διαμόρφωση του αστικού κράτους των πολυεθνικών και των χρηματιστηρίων ως τάχα συντηρητική πολιτεία και μάλιστα νέου τύπου. Τα φθηνά μεροκάματα και η εθνοφυλετική νόθευση του πληθυσμού εγκαθίσταντο στο κράτος με τις ίδιες τις ενέργειες του ριζοσπάστη και του συντηρητικού πολιτικάντη θεσμικά και νομικά.

Αυτό που συνέβη ήταν η εμπορευματοποίηση του δικαιώματος της εργασίας με όρους απορροφήσεως ξένου εργατικού δυναμικού και η παραχώρηση εθνικών εξουσιών στα διεθνή κέντρα της παγκόσμιας διακυβέρνησης. Το σύνθημα είμαστε όλοι μετανάστες και ο βολικός κοσμοπολιτισμός της ενιαίας οικονομικής διεργασίας αποτέλεσαν το θρίαμβο της ύλης επί της ιδέας και του απρόσωπου διεθνισμού επί της ανθρώπινης αξιοπρέπειας. Το εθνικό και το θρησκευτικό συναίσθημα πλέον χρησιμοποιήθηκε μονάχα στις περιπτώσεις που έπρεπε να πέσουν σύνορα και εξουσίες ενοχλητικές για τα παράσιτα της παγκοσμιοποίησης.

Οι επιλεγόμενοι ριζοσπάστες θυμούνται την Πίστη όταν θέλουν να μιλήσουν για τους ολέθριους αντιρατσισμούς και οικουμενισμούς τους σε μια τερατώδη διασταλτική ερμηνεία που λέει ότι πρέπει να λύσουμε στην πατρίδα μας τα προβλήματα όλου του κόσμου θέτοντας στη θέση της Πατρίδος ολόκληρη την οικουμένη. Και έτσι αναλώνονται στο σπάσιμο των ριζών του φυλετικού δέντρου που μας δίδει ζωή και ανάσα αυτοφυή. Ο δε επιλεγόμενος συντηρητικός διαστέλλει κι αυτός την ερμηνεία της Πατρίδος μέσα από τις διεθνείς συναναστροφές που ανταλλάσσουν την λαϊκή εντολή με την κοινοτική οδηγία και την παγκόσμια ειρήνη με την επιβολή προσκυνημένων εξουσιών.

Στόχος του διεθνιστικού νεοταξισμού είναι ο διχασμός του λαού και η φραγή της ελεύσεως του εθνοσωτήριου Εθνικοκοινωνισμού στην εξουσία της Ελλάδος. Οι αλήτες του νεοταξισμού θέλουν μια αραβική άνοιξη στην Ελλάδα και ο ντόπιοι ολετήρες ριζοσπαστικού και συντηρητικού ύφους την εκκολάπτουν μιλώντας για το αυγό του φιδιού όντας οι ίδιοι ανθελληνικά φίδια.

Όμως ο Εθνικοκοινωνισμός μας είναι συντηρητικός και ριζοσπαστικός μαζί, απόλυτα ελληνικός και λαϊκός. Είμαστε συντηρητικοί στην ανόρθωση του παραδοσιακού κράτους και στον αγώνα για Χριστό και Ελλάδα. Και ριζοσπάστες στην απελευθέρωση των κοινωνικών δεσμών και στην δημιουργικότητα των Ενωμένων Ελλήνων. Η δική μας γαλανόλευκη άνοιξη δεν φιμώνεται. Έρχεται με φόρα και πάθος Εθνικοκοινωνικό για Πατρίδα και λαό.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ