ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΜΕ ΗΘΙΚΟ ΑΤΣΑΛΙ



ΑΘΗΝΑ 23-11-2012.

Από την πρώτη στιγμή που ξέσπασε η οικονομική κρίση στην πατρίδα μας αναφερθήκαμε ξεκάθαρα στον πολιτικό και ηθικό χαρακτήρα του ζητήματος πέρα και πάνω από το φτιαχτό χρηματοοικονομικό περιβάλλον. Η επικέντρωση του προβλήματος στην Ελλάδα τη στιγμή που υπάρχουν άλλες υποτιθέμενες δυνατές χώρες με μεγαλύτερα ελλείμματα και χρέη από τη δική μας αποσκοπούσε αποκλειστικά στην παράδοση κράτους και γεωπολιτικού μας πλεονεκτήματος στα χέρια του διεθνιστικού νεοταξισμού.

Πλέον οι εκφραστές της παγκοσμιοποίησης έχουν πάρει και τυπικά την εξουσία στην πατρίδα μας αφού έχουν στα χέρια τους αρμοδιότητες λήψεως δυσβάσταχτων μέτρων και διοικητικής εξουσίας. Η αλήθεια επιπλέον είναι ότι το ξέσπασμα της πολιτικής, ηθικής και εν συνεχεία οικονομικής κρίσης που τα μέτρα διογκώνουν αποκάλυψε τον αληθινό χαρακτήρα της διεφθαρμένης και προδοτικής αστικής «δημοκρατίας» και των κομμάτων της. Ένας ανήθικος πολιτικός συρφετός πάσης κομματικής φύσης που μεταφέρει τα κουσούρια του στις πλάτες του ελληνικού λαού ως χρέη δικά του και είναι ικανός να συρθεί κατάχαμα προκειμένου να εκτελέσει τις νεοταξικές εντολές του.

Μας κουνάνε το δάκτυλο επιδεικτικά οι Γερμανοί όταν στις μεγάλες πόλεις της χώρας τους η πείνα και η ανεργία καλπάζουν με την κρίση να κυκλώνει επικίνδυνα τη βιομηχανία τους. Μας ζητάνε οι ΗΠΑ να μην βγάλουμε τους ελληνικούς υδρογονάνθρακες παρά μονάχα αν τους μοιραστούμε μαζί με τις ίδιες και την Τουρκία όταν η δικιά τους φτώχια τρώει τα λαϊκά στρώματα και οι πολιτείες της θέλουν ανεξαρτησία. Μας μιλάνε για δημοκρατία και ανθρώπινα δικαιώματα οι ομονοούντες και καθεστωτικοί συνομιλητές της αριστεράς και όλοι μαζί κατηγορούν τον Ελληνικό Εθνικισμό όπου σταθούν και όπου βρεθούν, εντός και εκτός συνόρων.

Οι ελληνόφωνοι κατήγοροί μας δεν διαθέτουν στοιχειώδη πρωτοτυπία και δεν ενδιαφέρονται φανερά πλέον να κρυφτούν ως προς την αντιεθνικιστική τους επιχειρηματολογία. Αριστεροί, «δεξιοί» και σοσιαλιστές, εκσυγχρονιστές της νέας τάξης σιωνιστικών πραγμάτων καραμπινάτοι, μιλάνε την ίδια γλώσσα με τις γνωστές ΜΚΟ, τους υποτιθέμενους οργανισμούς ειρήνης και συνεργασίας και τις δυνάμεις του διεθνισμού ανά την υφήλιο. Είναι φυσικό πράμα αυτό για τον λόγο ότι εμείς οι Εθνικιστές επιδιώκουμε την απελευθέρωση μιας αληθινά ανεξάρτητης και δυνατής Ελλάδος που θα χτιστεί από ελεύθερους Έλληνες και θα ανήκει μονάχα σ’ αυτούς. Ενώ εκείνοι που μας πολεμούν θέλουν μια εξαρτημένη και αιμορραγούσα Ελλάδα δίχως Έλληνες.

Θα αναρωτηθεί κάποιος καλόπιστος ασφαλώς για ποιο λόγο οι ανθέλληνες ηγετίσκοι δεν νοιάζονται και δεν ασχολούνται με το ξεσπίτωμα που φέρνουν οι φοροεπιδρομές και τις αυτοκτονίες Ελλήνων που έχουν αντικαταστήσει τους κεφαλικούς φόρους και τις εκτελέσεις παλαιότερων κατοχών. Γιατί η τωρινή κατοχική ελληνόφωνη κυβέρνηση δεν συγκινείται από την επιστροφή των συσσιτίων σε σχολεία και στρατόπεδα και εκκλησίες σε καιρούς τάχα ειρηνικούς. Γιατί κλείνει ελληνικά μαγαζιά και αποσύρεται από τα γεωφυσικά μας πλεονεκτήματα όταν κάποιοι επικαλούνται «τυχαία» δήθεν περιβαλλοντικά προσχώματα και εγκαταλείπονται πλέον συμφέρουσες συμμαχίες. Γιατί οι Τούρκοι προωθούν διεκδικήσεις σε Κύπρο, Θράκη και Αιγαίο με το Στρατό μας να επαγρυπνά αλλά το ανθελληνικό κράτος να προσκυνά.

Δεχόμαστε λοιπόν εσωτερικά μαχαιρώματα και γνωρίζουμε μια εσωτερική γενοκτονία διότι οι νομοθέτες στην πατρίδα μας είναι πλέον οι βάρβαροι εισβολείς των τόκων, η αιώνια μάστιγα των εμπόρων των εθνών. Δεχόμαστε προσβολές και βολές σε όλα τα επίπεδα της εθνικής και πολιτικής μας ζωής γιατί οι γραικύλοι πολιτικάντηδες είναι απλά εκτελεστικά όργανα και πειθήνιοι υπάλληλοι του εμποράκου της δυστυχίας μας.

Αδιαφορούν για τον ελληνικό λαό γιατί για εκείνους αποτελεί μια αναλώσιμη ψηφομάζα με ημερομηνία λήξεως και γιατί οι νέες εντολές που έχουν λάβει θέλουν την κατάρρευση του εθνικού κράτους και την αντικατάστασή του από το πολυφυλετικό και πολυπολιτισμικό μόρφωμα. Σ’ αυτό το μόρφωμα λαός είναι οι λαθρομετανάστες, κυβέρνηση η παγκοσμιοποίηση και χωροφύλακες οι καθεστωτικές πολιτικές δυνάμεις που έχουν αναλάβει να τσακίσουν την προσωπικότητα και το ηθικό των Ελλήνων.

Απέναντι στην λαίλαπα Εφιαλτών και Βαρβάρων έχει παραταχθεί έτοιμο για την μεγάλη μάχη της επανακτήσεως του ελέγχου της Πατρίδος μας το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα. Και το πρώτο μας μέλημα είναι να σμιλεύσουμε μέσα στη μεγάλη αντάρα την ενότητα και το ηθικό του λαού μας.

Πρέπει να θεριέψει το εθνικό φρόνημα και η αντοχή των Ελλήνων απέναντι σε όλους αυτούς που μας λένε μικρούς και ασήμαντους όταν μας κλέβουν τη ζωή και την πατρίδα για να μας κοντύνουν εσκεμμένα. Τώρα ακριβώς είναι η ώρα που πρέπει να κάνουμε την εθνική μας αντεπίθεση. Να δείξουμε στον αποθρασυσμένο μισελληνισμό και τους δειλούς συνοδοιπόρους του ότι την Πατρίδα μας και την πατρογονική μας κληρονομιά δεν την αλλάζουμε με όλο το χρυσάφι της γης.

Με Ηθικό Ατσάλι στεκόμαστε κόντρα στον νεοταξικό άνεμο με τις σημαίες του Ελληνισμού, του Εθνικισμού και της Ορθοδοξίας αναπεπταμένες, έτοιμες για την πάλη της Πίστης, της Αξιοπρέπειας και της Ελληνικής Μεγαλοσύνης. Δίδουμε παράδειγμα αντίστασης στους λαούς με τον Εθνικισμό μας να εξαπλώνεται. Θέλουμε την γη μας να δουλεύετε μονάχα από χέρια ελληνικά. Τα παιδιά μας να μεγαλώνουν με ασφάλεια. Τον Στρατό να λευτερώνει σκλάβες πατρίδες. Και έτσι ακριβώς θα φέρουμε την χρυσοφόρα αυγή του Νέου Εθνικοκοινωνικού Ελληνισμού.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ




Δεν υπάρχουν σχόλια: