ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΜΟΣ, ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ



ΑΘΗΝΑ 19-11-2012.

Ο κύβος ερρίφθη. Οι προκλήσεις κορυφώνονται δραματικά. Τόκοι και λόγχες και παγκοσμιοποίηση και βαρβαρότητα. Όλη η σύφιλη μαζεμένη στην ματωμένη αυλή της Ελλάδος. Έχουμε τους πειρατές γυρολόγους και εμπόρους των εθνών που επιχειρούν σέρνοντας το χαλί κάτω από τα πόδια μας δια των γραικύλων πολιτικάντηδων να καταλύσουν οριστικά τα τελευταία ερείσματα του εθνικού μας κράτους. Να μας οδηγήσουν στο παγκόσμιο χωριό υπό την εξουσία της παγκόσμιας διακυβέρνησης και να μας επιβάλλουν τον ιμπεριαλισμό του διεθνιστικού νεοταξισμού.

Πιστεύουν ότι μια επιχείρηση εξαθλίωσης από μια συφιλιδική και πανσπερμική οντότητα μπορεί να οικοδομήσει μια γερή αυτοκρατορία και να διαλύσει ένα ιστορικό έθνος με βαθύ ιδεολογικό υπόβαθρο πολιτισμικής υπεροχής, φυλετικής συνοχής, θυσιαστικών αγώνων και απροσκύνητου πατριωτισμού. Έχουν κάνει τα παράσιτα της ανθρωπότητας συνείδηση ότι μπορούν να γκρεμίσουν και να λεηλατήσουν το Ελληνικό Έθνος, το Έθνος των Εθνών.

Και έχουν φροντίσει γι’ αυτό το λόγο να ενισχύσουν τις τουρκικές λόγχες και τα άλλα ψευτοκράτη που έχουν βάλει στις πλάτες μας ώστε μόλις πετάξουμε από πάνω μας το προδοτικό καθεστώς του δωσιλογισμού να δεχτούμε το δικό τους στρατιωτικό πλήγμα. Η Τουρκία συνομιλεί με τους υπογράφοντες των μνημονίων της αθλιότητας, προβαίνει σε περιοδείες εκτουρκισμού των Ελλήνων Μουσουλμάνων σε Θράκη και Δωδεκάνησα, προχωρά στην καταστροφή των ελληνικών μνημείων στο Φανάρι, στήνει κατασκοπευτικούς δορυφόρους. Κάνει τα πάντα μαζί με τους λοιπούς «γείτονες» για να δηλώσει το παρών στις επιταγές του σιωνιστικού ιμπεριαλισμού και να μας αποδείξει πως έχει αποφασίσει να έρθει σε σύγκρουση μαζί μας.

Ιμπεριαλισμός και Κοσμοκρατορία είναι δύο έννοιες που ενώ φαίνεται να παρουσιάζουν επιφανειακά κοινά στοιχεία, στην πραγματικότητα έχουν τεράστια απόσταση μεταξύ τους. Ο Ιμπεριαλισμός έχει ως ιδεολογία του την αλαζονεία της επεκτάσεως της πολιτικής διοίκησης του φορέα του πέραν των ιστορικών συνόρων του δικού του κράτους και την υπαγωγή σ’ αυτό ετερόκλητων λαϊκών και φυλετικών μαζών.

Χρησιμοποιεί τη δύναμη των όπλων όχι για να υπερασπιστεί το Δίκαιο και να προβάλλει το δικό του Πολιτισμό αλλά για να κονιορτοποιήσει τις ελευθερίες των άλλων εθνών και να τα ποδηγετήσει αποσκοπώντας σε παγκόσμια εξουσία και κέρδη. Αφαιρεί ζωές, διαλύει κρατικές υποδομές, απαγορεύει το θρησκευτικό συναίσθημα. Και φυσικά χρησιμοποιεί όλα όσα συναντούμε σήμερα στην Ελλάδα απέναντί μας. Οικονομική εισβολή, πολεμική έξαρση, ντόπιους ξεπουλημένους πολιτικάντηδες, λαθρομετανάστευση.

Παντού στις αναφορές και τα διαγγέλματα του νεοταξικού ιμπεριαλισμού συναντούμε το πνεύμα και τις εφαρμογές του διεθνισμού και του υλισμού. Αποτελεί το πολιτικό άθροισμα του μαρξισμού και του καπιταλισμού προχωρώντας στην ταυτόχρονη πτώση των εθνικών και των οικονομικών συνόρων. Η αθεΐα και η τοκογλυφία προχωρούν στην αλλοίωση των εθνικών αξιών φανερά και ενιαία όταν κάποτε ενεργούσαν πάντα ταύτα κρυφά και χωριστά. Η παγκόσμια εξουσία και ο πολυπολιτισμός δεν χωρίζονται πια σε ανατολή και δύση. Πετάνε τα προσχήματα, βρίσκονται σε κοινούς διεθνείς οργανισμούς επίλυσης τάχα διαφορών και συνοδοιπορίας και βηματίζουν πλέον στον δυσώδη σκοπό της παγκοσμιοποίησης.

Σ’ αυτόν τον δρόμο που έχουν επιλέξει μαρξιστές και καπιταλιστές, η συγχορδία του σιωνιστικού ιμπεριαλισμού, έχουν έναν θανάσιμο εχθρό. Είναι το Εθνικό Κράτος και ο Εθνικοκοινωνισμός. Η προάσπιση του παραδοσιακού Λαϊκού και Φυλετικού Κράτους, η προστασία των πατρογονικών εστιών, οι Δυνάμεις της Ελευθερίας και του Πολιτισμού. Είναι η Πίστη στην Κοινωνική Συνοχή και Δικαιοσύνη, στην Εθνική Ολοκλήρωση και την Αυτοδιάθεση του Λαού, στην Ιστορική Δικαιοσύνη, στην Εθνική Ισχύ με το Πνεύμα και το Ατσάλι ενάντια στην Νέα Αντεθνική Τάξη Πραγμάτων. Στην προμετωπίδα και την ηγεσία της επικράτησης της φυσικής ροπής βρίσκεται το Ελληνικό Έθνος και η Ελληνική Τάξη Πραγμάτων.

Η Ελληνική Κοσμοκρατορική Αντίληψη στηρίζεται στην τήρηση του αυθεντικού προορισμού της Ύλης που είναι η υπηρέτηση της Ιδέας. Η υπεράσπιση της ελληνικότητας του λαού μας και των εθνικών μας κοινοτήτων όπου κι αν βρίσκονται, η ενίσχυση της ελληνικής δημιουργικότητας και οικονομίας, η διαρκής καταγραφή και υπεροχή του ελληνικού πολιτισμού με την νέα εξέλιξη να προδιαγράφει τη συνέχεια της Φυλής μας, η ενδυνάμωση της Ελλάδος με την πλήρη αξιοποίηση του γεωφυσικού και του γεωπολιτικού της πλεονεκτήματος συγκροτούν μια αληθινά ισχυρή οντότητα.

Η νέα μορφή της Ελλάδος που οραματιζόμαστε στο Εθνικοκοινωνικό Κίνημα είναι μια Κραταιά και Μεγάλη Δύναμη. Μια Δύναμη που έχοντας επίγνωση του φθόνου που συγκεντρώνει στο πρόσωπό της είναι αποφασισμένη να ισοπεδώσει όποιον την αμφισβητήσει παίρνοντας τη θέση του θρασέος εισβολέα. Όταν συμβεί κάποιος να σηκώσει το βλέμμα της απαίτησης, τότε είναι εξαιρετικά επισφαλές και αφελές να αφήσουμε την πρόκληση να καλλιεργηθεί και να αναπτυχθεί. Ο εναγκαλισμός του τόκου και της λόγχης είναι το ίδιο απαγορευτικός. Κεφάλι που σηκώνεται ενάντια στο Ελληνικό Έθνος κόβεται.

Το Εθνικό Κράτος είναι φορέας εγγύησης της αρμονικής συμπεριφοράς ανάμεσα στο εθνικό συμφέρον, τη λαϊκή συνοχή και την ηγεμονική παρουσία εκτός συνόρων της εθνικής μας κοινότητας. Προβάλλει το σεβασμό και το φόβο εχθρών και φίλων διασφαλίζοντας παράλληλα την αυτάρκεια και την ελευθερία πάσης ελληνικής γης και ψυχής. Η Μεγάλη Εθνικοκοινωνική Ελλάς με τις κατάλληλες συμμαχίες αντί των υποταγών είναι ανώτερη πάσης παγκοσμιοποίησης και του νεοταξικού ιμπεριαλισμού. 
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: