ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Η ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ



ΑΘΗΝΑ 29-10-2012.

Ζούμε στην εποχή της απόλυτης υπέρβασης των ορίων σε όλα τα επίπεδα. Βρισκόμαστε μπροστά στον απόλυτο εξευτελισμό της ανθρώπινης αξιοπρέπειας ενός ολόκληρου έθνους. Αντιλαμβανόμαστε την έννοια του απόλυτου δράματος στα δεινά που βιώνουμε ως λαός και την έννοια της πλήρους αναισθησίας και της απόλυτης υποκρισίας των γραικύλων πολιτικάντηδων. Κι όλα αυτά συμβαίνουν όταν ξεπουλιούνται μπροστά στα μάτια μας η πατρίδα γιατί μας λένε ότι αυτό εξυπηρετεί το δικό μας συμφέρον!

Έχουμε ανεχθεί μέχρι τώρα τα πάντα. Τι πιο σκληρό θα μπορούσε να συμβεί άλλωστε από τις αυτοκτονίες χιλιάδων συμπατριωτών μας επειδή δεν μπορούν να συντηρήσουν τις οικογένειές τους και επειδή δεν ανέχονται το χρέος και την ανέχεια. Δεν έχουμε ακόμη εγερθεί. Δεν έχουμε ακόμη ανατρέψει την προδοσία που έχει διοριστεί για να παραχωρήσει διαπιστωμένα ακόμη και τα σπίτια μας και τα νησιά μας και πιθανόν τους τάφους των προγόνων μας ακόμη στην αιώνια πανούκλα των γνωστών γυρολόγων εμπόρων των εθνών. Δεν έχουμε συλλάβει ακόμη τα ενεργούμενα του ξεπεσμού μας για να δικαστούν και να σταλούν στο Γουδί ή στον Καιάδα.

Δεν έχουμε ακόμη πράξει το χρέος μας που είναι η απελευθέρωση της πατρίδος μας από τα πολιτικά δεσμά της τυραννίας όταν δεν έχουν εκλείψει ακόμη οι απειλές εξ ανατολών. Μαθημένοι είναι άλλωστε οι Τούρκοι απόβλητοι ωσάν ακόρεστα όρνεα με μπόλικη ωστόσο ανικανότητα να περιμένουν να αποκάμουμε για να βουτήξουν γη, κάνοντας προπαγάνδα παρά τα δικά τους προβλήματα. Βλέπουν άλλωστε έναν λαό ραγιάδων να ανέχεται ακόμη και τους λαθραίους μπραίμηδες που μας στέλνουν για να αφανίσουν τους Έλληνες και να πάρουν τη θέση τους! Μα μπορούμε ορέ Έλληνες να ανεχόμαστε τις εφημερίδες της πόρνης Εσπερίας να μας λένε ότι εκπορνεύονται οι γυναίκες μας από ανέχεια στις πιάτσες της και πως οι Έλληνες αφήνουν άταφους τους νεκρούς τους πάλι από ανέχεια;

Ο λόγος της ανοχής μας δεν είναι ότι είμαστε μικρό έθνος αλλά ότι φερόμαστε ως μικρό έθνος. Γιατί τα μεγάλα έθνη δεν είναι αυτά που διακρίνονται στα λεφτά και τα στρέμματα αλλά εκείνα που διακρίνονται στη μεγαλοσύνη και το σφρίγος καρδιάς και ψυχής. Εκεί μέσα είναι η δύναμη της ισχυρής προσωπικότητας. Να λέει στον ίδιο του τον εαυτό πως θα εργαστεί σκληρά και θα πολεμήσει άγρια για να δαμάσει τα στοιχειά που τον περιτριγυρίζουν και θα σηκώσει έναν πολιτισμό τόσο λαμπρό και τόσο μεγάλο για να βάλει εκεί μέσα ασφαλισμένα όλα τα παιδιά της Ελληνικής Φυλής και να εξασφαλίσει πως δεν θα τους λείψει τίποτα.

Ο λόγος λοιπόν της ανοχής μας είναι πως πρέπει να πάψουμε να περιμένουμε το οτιδήποτε καλό από τους ξένους γιατί και πάλι όπως στην εποχή του Θεόδωρου Κολοκοτρώνη δεν πρόκειται να έρθει ποτέ. Να προσμετρήσουμε την φκιασιδωμένη δημοκρατία του ντόπιου νεοταξισμού στους ξένους ανθέλληνες αφού τα δικά τους έργα στηρίζουν. Και φυσικά να καταλάβουμε πως οι άλλοι κοιτούν το δικό τους συμφέρον και καλά κάνουν. Και ακόμη πως εμείς πρέπει να κοιτάξουμε τα ελληνικά συμφέροντα. Τα δε ελληνικά συμφέροντα μήτε ταιριάζουν με κείνα του πραγματικού εχθρού σιωνιστικού νεοταξισμού μήτε άδικα σαν κείνων είναι. Η ανάσταση του Ελληνικού Έθνους είναι υπόθεση μονάχα των Ελλήνων. Υπόθεση για Επανάσταση Εθνικιστική και Νίκη Ελληνική!

Εμείς οι Έλληνες είμαστε πολύ καλοί στα γραπτά. Η σοφία της Φυλής μας έχει γεμίσει βιβλιοθήκες πολλές, ενίοτε και των εχθρών μας που την έχουν αξιοποιήσει ακόμη και σε βάρος μας. Αλλά ο ελληνισμός έως σήμερα την άφησε κλειδωμένη στα χαρτιά. Φτιάξαμε όμορφα κτήρια, όμορφους ναούς, ανυπερβλήτους πολιτισμούς. Τον πρώτο πολιτισμό στα πρώιμα χρόνια και την κλασσική αρχαιότητα. Τον δεύτερο πολιτισμό στα χρόνια του Βυζαντίου. Τον τρίτο κίνησε να τον χτίσει στα χρόνια του Ελληνικού Εθνικοσοσιαλισμού ο Εθνάρχης Μεταξάς μα κιτρίνισε από φόβο και φθόνο η γυρολόγα μάστιγα της ανθρωπότητας και έβαλε τους δικούς της ανθρώπους ενταύθα να τον βγάλουν από τη μέση.

Τι θα γίνει λοιπόν; Η Ελλάς και η Εθνική Ιδέα, Αιώνια Έφηβη Ελληνίδα κι αυτή, θυγατέρα της Ελλάδος, έχουν ποτίσει με αίματα πολλά και με επιτεύγματα σπουδαία ελληνικές κοσμοκρατορίες και ελληνικές σκλαβιές ίσαμε τώρα. Δεν θα αφήσουμε το αίμα να θεριέψει γιατί τότε από τον μεγάλο και δίκαιο θυμό του θα μας πνίξει. Γιατί εμείς θα είμαστε οι φονιάδες της Φυλής μας κι όχι οι άλλοι. Και δεν θα αφήσουμε τις περγαμηνές του Ελληνισμού κλεισμένες σε χαρτιά δίχως διαδοχή.

Ήρθε η ώρα να λευτερωθείς μεγάλη έφηβη καρδιά του πανώριου Ελληνισμού. Ήρθε η ώρα να μεθύσει η ψυχή σου από τον πόθο του σύγχρονου ελληνικού μεγαλείου και να τον κάνει πράξη τούτη τη στιγμή. Είναι ο καιρός για Επανάσταση ελληνική και για την Ανάσταση της Μεγάλης Ελλάδος. Είναι ο καιρός να βγάλουμε τα σκουπίδια του μισελληνισμού από το περιβόλι του Ελληνισμού και να ορθώσουμε με τη δική μας ανεξάρτητη θέληση και τα δικά μας χέρια τον Τρίτο Ελληνικό Πολιτισμό που πόθησε ο Μεταξάς και ποθούμε όμοια Όσοι Ζωντανοί Έλληνες κατά τον Ίωνα Δραγούμη.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ






Δεν υπάρχουν σχόλια: