ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


Ο ΑΓΩΝ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΥ ΑΓΩΝ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ



ΑΘΗΝΑ 14-10-2012.

Η κοινή πορεία του ελληνισμού και του εθνικισμού λαμβάνει χώρα εν μέσω χυδαίων επιθέσεων από τα ντόπια ενεργούμενα και τα ανδρείκελα του νεοταξισμού σε όλα τα επίπεδα της εθνικής και κοινωνικής μας ζωής. Η πολεμική που ασκείται σε βάρος του Έθνους και της Πίστης μας είναι απολύτως εναρμονισμένη με τα σχέδια της παγκόσμιας διακυβέρνησης για την νέκρωση των αξιών και το πλήρες άδειασμα των ψυχών. Εκχώρηση εθνικού εδάφους και γεωφυσικού πλούτου άνευ αντιστάσεως και ουδεμίας ριπής, ξεσπίτωμα και λιμοκτονία, πλήρης διάλυση κοινωνικού ιστού, τσαλαπάτημα της Ορθοδοξίας. Αυτή είναι η άθλια προσφορά του ελληνόφωνου καθεστώτος.

Διαβάσαμε συνέντευξη του προέδρου του ΕΛΙΑΜΕΠ στο τουρκικό πρακτορείο ANADOLU ο οποίος είπε ότι «η Ελλάδα μπορεί να ανακηρύξει την ΑΟΖ της στο Αιγαίο λόγω εσωτερικών πιέσεων». Στο εν λόγω δημοσίευμα αφού αναφέρονται οι σχετικές φοβικές ευχές για αποφυγή σύγκρουσης με την Τουρκία, αναφέρεται πως σύμφωνα με τους ειδικούς θα είναι προς όφελος της Ελλάδος και της Τουρκίας να συζητήσουν το θέμα της ΑΟΖ για να διευκολυνθεί η εκμετάλλευση του φυσικού αερίου και πετρελαίου στο Αιγαίο. Αυτό θυμίζει έντονα τις πρόσφατες αμερικανικές παραινέσεις – εντολές να γίνει η σχετική εκμετάλλευση από κοινού ώστε να μην υπάρξει σύγκρουση, όταν φυσικά οι εταιρίες άντλησης και η μερίδα του λέοντος των αντλημένων ποσοτήτων οδηγούνται ήδη σε αμερικανοσιωνιστικά συμφέροντα.

Όμως η Τουρκία στο δικό της κοινοβούλιο έχει φροντίσει να εξασφαλίσει την έγκριση για την ανάληψη στρατιωτικών επιχειρήσεων ευρύτερα στην περιοχή κι όχι μόνο στη Συρία προκειμένου να προωθήσει τα συμφέροντά της ακόμη και με τα όπλα. Παράλληλα τα τουρκικά ΜΜΕ έχουν φροντίσει να διοχετεύσουν από μέρες πολλές ένα χάρτη με προκλητικές σε βάρος μας διεκδικήσεις που εξαϋλώνει τα Δωδεκάνησα και εμφανίζει τουρκική υφαλοκρηπίδα μέχρι την Κρήτη και τον σχετικό υδάτινο πλούτο!

Η δε «γκάφα» του προέδρου της «ελληνικής» Βουλής στη συνάντηση με τον Νταβούτογλου με το καράβι που του δώρισε ως δείγμα ελεύθερης διέλευσης διευκόλυνε τον Τούρκο υπουργό να αναφερθεί σ’ ένα ελεύθερο Αιγαίο συνεργασίας! Κι αφού μας μίλησε για κοινά οράματα, είπε πως η ΑΟΖ θα χαραχθεί μετά τον καθορισμό χωρικών υδάτων και υφαλοκρηπίδας, οριοθετώντας το Καστελόριζο ως νησί της Μεσογείου που η Τουρκία λόγω μεγαλύτερης ακτογραμμής δικαιούται να πραγματοποιήσει έρευνες.

Το ψευτορωμέϊκο φροντίζει να τα σκεπάζει βέβαια όλα αυτά με το μαύρο πέπλο της κατοχικής καταχνιάς όταν μετατρέπεται στο μακρύ χέρι των τοκογλύφων που εισβάλλει κυριολεκτικά μέσα στα σπίτια μας. Το προτεκτοράτο λοιπόν που θεωρεί τεκμήριο την ύπαρξη παιδιού και κόβει σχετικά επιδόματα προσθέτει άλλη μια φορολογική επιβάρυνση στην κατοικία της τάξεως 20% στην εκμίσθωση ακινήτου θεωρώντας τους ιδιοκτήτες ως επιχειρηματίες. Ο ιδιοκτήτης επιπλέον χάνει το αφορολόγητο ποσό όταν τα ενοίκια έχουν πέσει σε πενιχρά επίπεδα και τα λουκέτα αυξάνονται. Ακολουθούν ο φόρος ακίνητης περιουσίας του 2010 και του 2011 και η δεύτερη δόση του ειδικού τέλους ακινήτων.

Παράλληλα προχωράει στην δημιουργία μηχανισμού ρύθμισης κατώτατου μισθού εξαθλίωσης που καταργεί την εθνική συλλογική σύμβαση εργασίας που είχε θεσμοθετήσει ο «κακός εθνικιστής» Ι. Μεταξάς. Η ρύθμιση του κατώτατου μισθού περνάει, με την αναφορά σε έναν προσχηματικό διάλογο με τους ενδιαφερόμενους, στα χέρια των υποταγμένων «ταγών», δηλαδή στην τρόικα.

Οι τοκογλύφοι του σιωνιστικού νεοταξισμού γνωρίζουν πολύ καλά ότι τα μνημόνια έχουν πετύχει στο στόχο της προσχεδιασμένης οικονομικής καταστροφής μας. Ξένες τράπεζες και μεγάλες επιχειρήσεις εγκαταλείπουν την Ελλάδα ενώ φυσικά η ανεργία και η αγοραστική αδυναμία των Ελλήνων καλπάζουν. Η εγχώρια παραγωγικότητα βυθίζεται. Οι άνεργοι πλησιάζουν τα ενάμιση εκατομμύρια άτομα.

Το ΔΝΤ αξιολογεί το χρέος ως μη βιώσιμο και απειλεί ότι θα φύγει ζητώντας επιμήκυνση του ελληνικού χρέους που απορρίπτει η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα. Μέσα σ’ αυτό το κλίμα η ελληνόφωνοι δωσίλογοι συμφωνούν με τους τοκογλύφους μέτρα ύψους 13,5 δις ευρώ για την επόμενη διετία. Εννιά δις ευρώ είναι το ποσόν που αντιστοιχεί στο 2013 με τα 7,8 δις να πετσοκόβονται από μισθούς, συντάξεις και φόρους.

Μέσα σ’ αυτόν τον ορυμαγδό συνεχίζονται οι δολοφονίες Ελλήνων από τους λαθρομετανάστες που σιτίζει σε στρατόπεδα το καθεστώς αλλά και οι αυτοκτονίες Ελλήνων όπως μιας εικοσιεξάχρονης κοπέλας που έχοντας αποφοιτήσει δεν μπορούσε να βρει πουθενά δουλειά. Την άτυχη κοπέλα που αυτοπυροβολήθηκε βρήκε ο ίδιος ο πατέρας της.

Το ηθικό των Ελλήνων πυροβολείται επιπλέον εσχάτως και με τα εμετικά ψευτοκαλλιτεχνήματα του ντόπιου νεοταξισμού σαν το corpus Christi που εμφανίζει τον Χριστό μας και τους Απόστολους ομοφυλόφιλους! Τους Αλβανούς και γραικύλους «δημιουργούς» έσπευσε να υπερασπίσει η αριστερή ψώρα. Οι ίδιοι που συμπαραστέκονται στους τουρκισμούς στη Θράκη ζητώντας τουρκική γλώσσα στα μειονοτικά σχολεία και Τζαμί στην Αθήνα.

Ο Ελληνικός Εθνικισμός στέκεται παντού στο πλευρό των Ελλήνων. Η συκοφαντία περί «φασιστικού κινδύνου» δεν περνάει. Οι ύβρεις από ψευτοκυβέρνηση, συνδικαλιστές, ψευτοδιανοούμενους, αριστερά, ορισμένους ομογενείς του Συστήματος, από την Ελλάδα έως την «περιούσια» Εσπερία, πέφτουν στο κενό. Ήδη αντιλαμβάνονται οι ανθέλληνες ότι το Εθνικιστικό Κίνημα έρχεται στην εξουσία της Ελλάδος. Ο αγών του Εθνικισμού είναι αγών για την επιβίωση του Ελληνισμού. Και η επιβίωση του Ελληνισμού έρχεται με τη Χρυσοφόρα Αυγή ενός Ισχυρού Εθνικού και Λαϊκού Κράτους.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
  

Δεν υπάρχουν σχόλια: